Ons aanbod 

Groepslessen

Bij De Yogaschool Utrecht bieden we dagelijks verschillende yoga- en meditatielessen. De groepslessen geven we in onze mooie studio. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

 

Vaak hoor je als yogadocent: "yoga, dat is niets voor mij, want ik ben zo stijf en helemaal niet lenig". Gelukkig is het zo dat flexibiliteit geen voorwaarde is om mee te kunnen doen. Door yoga te beoefenen train je juist flexibiliteit, net als kracht, focus en balans. 

Hetzelfde geldt voor meditatie. Vaak associëren mensen dit met urenlang stilzitten, maar het is niets meer en niets minder dan aandachttraining.

 

In onze lessen word je uitgenodigd om op je eigen niveau mee te doen. Iedereen is uniek, ieder lichaam vraagt om een andere benadering en iedere mind is anders. Onze docenten zijn opgeleid om iedereen individueel te begeleiden en de lessen zijn dan ook voor iedereen.

 

Is de drempel hoog of wil je gewoon eens een les uitproberen, meldt je dan hier aan voor een proefles.  

Privé yoga

Geldt er voor jou een specifieke situatie of wil je graag één-op-één les? Ook daarvoor kun je bij DYU terecht. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen. 

Specials

Elke maand bieden we verschillende lessen en workshops met speciale thema's of een speciale focus. Kijk hier voor het actuele aanbod. 

Cursussen 

Introductiecursus Yoga en Meditatie

We bieden een prachtige uitgebreide Introductiecursus aan, die bestaat uit twee delen: introductiecursus Yoga en de introductiecursus Leren Mediteren. Wil je beginnen met yoga en meditatie maar weet je niet goed hoe? Wil je meer flow en rust in je dagelijks leven? Kijk dan hier voor meer informatie.

Reiki practitioner training

Wil je leren hoe je Reiki kunt geven aan jezelf en anderen? Bij De Yogaschool Utrecht geven we Reiki 1 en 2 trainingen. Kijk hier voor all informatie.

Bedrijfsyoga

Ook op je werk kun je genieten van een yogales. Steeds meer bedrijven investeren in vitaliteitsprogramma's. Yoga leert je met stress omgaan, houdt je fysiek en mentaal fit en sterk.

Lees meer. 

De Yogaschool Utrecht

Ridderschapstraat 29

3512 CN Utrecht

NL49ASNB0706922506

info@deyogaschoolutrecht.nl

Actuele lesrooster: momoyoga.nl/deyogaschoolutrecht

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 door DYU