Yoga lessen en meditatie bij De Yogaschool Utrecht

De DYU hebben we een mooi aanbod yoga en meditatie lessen. Alle lessen worden verzorgd door gekwalificeerde en betrokken docenten die jouw goede begeleiding kunnen bieden. Wil je beginnen met yoga? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Al onze lessen zijn voor ieder niveau. De docent kan goed rekening houden met jou als beginner en zal je aanwijzingen geven en tips om de verschillende houdingen aan te passen aan je kunnen. Lees hieronder meer over wat wij aanbieden.

Groepslessen yoga en meditatie

Bij De Yogaschool Utrecht bieden we dagelijks verschillende yoga- en meditatielessen. De groepslessen geven we in onze mooie studio. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. We hebben onder andere Hatha Yoga, Yin Yoga, Flow of Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, Yin/Yang Yoga, Restorative Yoga en Yoga voor een Gezonde Rug. Lees hier meer over onze lessen en de verschillende yogastijlen.

Beginnen met yoga. "Is yoga wel geschikt voor mij?"

Vaak hoor je als yogadocent: "yoga, dat is niets voor mij, want ik ben zo stijf en helemaal niet lenig". Gelukkig is het zo dat flexibiliteit geen voorwaarde is om mee te kunnen doen. Door yoga te beoefenen train je juist flexibiliteit, net als kracht, focus en balans. 

Hetzelfde geldt voor meditatie. Vaak associëren mensen dit met urenlang stilzitten, maar het is niets meer en niets minder dan aandachttraining.

 

In onze lessen word je uitgenodigd om op je eigen niveau mee te doen. Iedereen is uniek, ieder lichaam vraagt om een andere benadering en iedere mind is anders. Onze docenten zijn opgeleid om iedereen individueel te begeleiden en de lessen zijn dan ook voor iedereen.

 

Wil je vrijblijvend eens een les uitproberen, meldt je dan hier aan voor een proefles. Hier vind je ook lesrooster

Online yoga lessen in Coronatijd

In deze tijd kunnen we helaas onze lessen niet geven met een groep in de studio. Daarom hebben we een aantal lessen geselecteerd die we online geven. Daarnaast bieden we ook aan paar gratis online yoga en meditatie lessen aan via ons Selfcare Centre. Zo kun je veilig vanuit jouw thuis werken aan je (mentale) gezondheid en vitaliteit. 

Privé yoga en persoonlijke begeleiding

Privé yogales is een goede manier om te starten met yoga of om je juist te verdiepen in yoga. In een privé les is alle aandacht voor jou. In alle rust kun je jouw vragen stellen en kijken we naar wat werkt voor jou. Zonder de aandacht van de groep om je heen.

 

Geldt er voor jou een specifieke situatie of wil je graag één-op-één les? Ook daarvoor kun je bij DYU terecht. Op deze pagina vind je alle informatie over de privé lessen en persoonlijke programma's die we aanbieden.

Introductiecursus Yoga

Wil je graag yoga beoefenen maar weet je niet goed waar te beginnen? Wil je meer weten over de techniek van de verschillende houdingen? Hoe doe je nou eigenlijk echt een zonnegroet? In de Introductiecursus Yoga leer je de basistechniek van veelvoorkomende houdingen, ademhalingstechnieken en komen de verschillende yogastijlen aan bod. Voor iedereen die wil starten met yoga of de basis weer even wil opfrissen. Kijk hier voor alle informatie.

Reiki cursus in Utrecht

Wil je leren hoe je Reiki kunt geven aan jezelf en anderen? Bij De Yogaschool Utrecht geven we Reiki 1 en 2 trainingen. Iedereen kan Reiki leren geven. Onze Reiki cursus in Utrecht wordt gegeven door Lilly van Viegen, een ervaren Reiki master en yogadocent. Lilly stamt van een traditie van Reiki masters die direct afstammen van de grondlegger van Reiki, Mikao Usui.

We bieden naast groepscursussen ook privé trainingen aan.

Kijk hier voor alle informatie en data.

Yoga op kantoor - bedrijfsyoga

Ook op je werk kun je genieten van een yogales. Steeds meer bedrijven investeren in vitaliteitsprogramma's. Yoga leert je met stress omgaan, houdt je fysiek en mentaal fit en sterk. Lees meer

Wil je meer informatie? Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@deyogaschoolutrecht.nl

Tot ziens op de mat!

© 2021 door DYU

Contact | Privacy Policy | Algemene voorwaarden | FAQ | KVK 67844154 | IBAN NL49 ASNB 0706922506