Ons aanbod 

Groepslessen

Bij De Yogaschool Utrecht bieden we dagelijks verschillende yoga- en meditatielessen. De groepslessen geven we in onze mooie studio. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Sinds kort hebben we ook online aanbod, zodat je veilig lekker vanuit huis je lessen kunt volgen.

 

Vaak hoor je als yogadocent: "yoga, dat is niets voor mij, want ik ben zo stijf en helemaal niet lenig". Gelukkig is het zo dat flexibiliteit geen voorwaarde is om mee te kunnen doen. Door yoga te beoefenen train je juist flexibiliteit, net als kracht, focus en balans. 

Hetzelfde geldt voor meditatie. Vaak associëren mensen dit met urenlang stilzitten, maar het is niets meer en niets minder dan aandachttraining.

 

In onze lessen word je uitgenodigd om op je eigen niveau mee te doen. Iedereen is uniek, ieder lichaam vraagt om een andere benadering en iedere mind is anders. Onze docenten zijn opgeleid om iedereen individueel te begeleiden en de lessen zijn dan ook voor iedereen.

 

Wil je vrijblijvend eens een les uitproberen, meldt je dan hier aan voor een proefles. Hier vind je ook lesrooster

Privé yoga en persoonlijke begeleiding

Geldt er voor jou een specifieke situatie of wil je graag één-op-één les? Ook daarvoor kun je bij DYU terecht. Op deze pagina vind je alle informatie over de privé lessen en persoonlijke programma's die we aanbieden.

Introductiecursus Yoga

Wil je graag yoga beoefenen maar weet je niet goed waar te beginnen? Wil je meer weten over de techniek van de verschillende houdingen? Hoe doe je nou eigenlijk echt een zonnegroet? In de Introductiecursus Yoga leer je de basistechniek van veelvoorkomende houdingen, ademhalingstechnieken en komen de verschillende yogastijlen aan bod. Voor iedereen die wil starten met yoga of de basis weer even wil opfrissen. Kijk hier voor alle informatie.

VIER mindfulness

Ben je benieuwd naar minfdulness & meditatie, maar weet je niet goed waar en hoe te beginnen? Ben je op zoek naar meer ontspanning & innerlijke rust (in je lijf en in je hoofd)? Wil je meer ruimte en stilte in stressvolle tijden?

Dan is deze online cursus iets voor jou. In 4 sessies maak je kennis met de basis van Mindfulenss. Voor iedereen die wil starten met het beoefenen van deze kunst, of de basis weer wil opfrissen. Je leert de basistechniek van mindfulness aan de hand van vier thema's. Kijk hier voor meer info.

Reiki training

Wil je leren hoe je Reiki kunt geven aan jezelf en anderen? Bij De Yogaschool Utrecht geven we Reiki 1 en 2 trainingen. Momenteel alleen privé trainingen. Kijk hier voor alle informatie.

Yoga op kantoor

Ook op je werk kun je genieten van een yogales. Steeds meer bedrijven investeren in vitaliteitsprogramma's. Yoga leert je met stress omgaan, houdt je fysiek en mentaal fit en sterk. Lees meer

Wil je meer informatie? Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@deyogaschoolutrecht.nl

Tot ziens op de mat!

De Yogaschool Utrecht

Ridderschapstraat 29

3512 CN Utrecht

NL49ASNB0706922506

info@deyogaschoolutrecht.nl

Actuele lesrooster: momoyoga.nl/deyogaschoolutrecht

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 door DYU