Astrologie Reading

We slaan de handen ineen met Jula Kalshoven van Silence And Sounds Astrology. Zij heeft met de eeuwenoude kennis van astrologie de sleutels voor zelfinzicht in handen. Je krijgt nu tot en met 20 november 15% korting op je eerste reading met de code FIRST-ASTRO-15.

Jula vertelt: "Een reading kan een steuntje in de rug zijn, een uitweg zijn uit een donkere periode, een manier om te leren hoe je voor jezelf kunt zorgen, een manier om je doel te vinden, je waarden beter te leren begrijpen… Het kan alles zijn. Maar vooral is het een goed gesprek waarin ik je help met de vragen die je hebt over jezelf en over de sterren.

Astrologie heeft mij geholpen om de weg terug te vinden naar mezelf.


Toen ik in therapie was, was het inzicht wat ik uit mijn eigen geboortehoroscoop verkreeg een van de sleutels mezelf te leren kennen, om mijn wortels te vinden en op mijn intuïtie te vertrouwen.

Astrology is not a belief system, it’s a language. For me, it’s a system to help you get insight about yourself, about your inner workings, about how you can be you and accept yourself as you are, shadow and light. Ik zie Astrologie niet als een 'geloof', het is een taal. Deze taal helpt om inzicht te krijgen in jezelf, je binnenwereld, hoe je in elkaar steekt en over hoe je jezelf kunt accepteren zoals je bent. Schaduw en licht. Astrologie werkt als een hulpmiddel om alle kanten van iemands persoonlijkheid te begrijpen en diegene te helpen inzicht te krijgen in dat wat die persoon kan helpen met helen. Astrologie is heel intuïtief en echt wetenschappelijk. Ik gebruik mijn hart en mijn hoofd om mensen te helpen wegwijs te maken".

Deze readings bieden we aan:

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Readings die we aanbeiden bij DYU. Als je op de 'boek hier'-knop klikt, word je doorgeleid naar de website van Silence And Sounds. De readings met Jula zijn online, want ze woont in Amsterdam.

✰ Geboortehoroscoop 60 minuten

    €95

Je geboortehoroscoop is een momentopname van de hemel op het exacte moment dat je geboren bent. In deze sessie van 60 minuten zullen we samen je geboortehoroscoop verkennen door je planetaire plaatsingen te doorlopen. We zullen praten over je Zon/Maan/Rising, je dominante planeten, de persoonlijke planeten, buitenste planeten en hoe ze met elkaar communiceren. Je leert over jezelf en krijgt inzicht in je innerlijke werking.

Geen astro-ervaring nodig!
Beschikbaar in Engels of Nederlands

✰ Geboortehoroscoop 90 minuten

    €130

Plan dit gesprek met Jula in om extra diep in te gaan op jouw persoonlijke astrologische blauwdruk. Je geboortehoroscoop is een momentopname van de lucht op het exacte moment dat je geboren bent. Tijdens het leren kennen van je eigen planetaire plaatsingen, krijg je inzicht in alle aspecten van je persoonlijkheid. De inzichten die je tijdens deze reading opdoet brengen je meerdere tools om aan de slag te gaan met je persoonlijke groei en meer inzicht te krijgen in jezelf.
Deze reading is perfect als je geïnteresseerd bent in astrologie en echt de diepte in wilt gaan.

 

Geen astro-ervaring nodig!
Beschikbaar in Engels of Nederlands

 

✰ Mini reading

    45 minuten, €75

In deze 'mini-reading' gaan we jouw ‘Sacred Triad’ verkennen: Jouw Zon, Maan en Rising Sign en Rising Sign Ruler; de basis van je identiteit. We zullen onderzoeken hoe ze samenwerken en hoe je hun krachten meer in je leven kunt manifesteren.

 

Geen astro-ervaring nodig!
Beschikbaar in Engels of Nederlands

melkweg

Over Jula:

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in de sterren aan de hemel en de sterren op het podium. Mijn droom als vierjarige was om Madonna én astronaut te worden. Tijdens mijn puberteit, zag ik voor het eerst mijn eigen Natal Chart en ontdekte ik de Astrologie. Ik las talloze boeken en was er helemaal door gefascineerd. Maar omdat de buitenwereld voor mijn gevoel Astrologie afwees, stopte ik er mee en vergat ik mijn liefde voor de sterren.

Zingen was altijd iets waarvan ik voelde dat ik het echt moest doen en met de Sun als mijn Rising Sign-heerser, zal het geen verrassing zijn om te lezen dat ik een BA en MA in Jazz Vocals heb. Als zangeres, nam ik verschillende albums op, toerde door Europa en de UK en hoewel ik echt voelde dat op het podium staan, zingen, muziek schrijven en contact maken met mijn publiek Hét was, koste het me heel veel energie om steeds weer opnieuw te beginnen en voelde ik dat er iets miste. 5 jaar na het behalen van mijn Master, kreeg ik een burn-out, maar omdat ik me zo onder druk gezet voelde om ‘het te maken’ ging ik maar door en door en door….

Pas toen mijn vader stierf in augustus 2019, realiseerde ik me dat er echt iets moest veranderen. Mijn zoon was toen 2,5 jaar oud, ik was altijd gestrest en gefrustreerd en had een zeer laag zelfbeeld. Ik had geen emotionele grenzen, geen werk-grenzen. Ik verzoop mezelf in het afwikkelen van de erfenis en ik kon niet rouwen, ik kon het niet toelaten en daarom voelde ik me, bovenop alles, ook nog ontzettend schuldig. Ik vond dat ik op all vlakken aan het falen was; als moeder, als dochter, als vrouw, als zangeres…. Alles vond ik slecht aan mezelf. Ik was helemaal op.

Ik begon therapie voor mijn burn-out, althans dat dacht ik.... na een paar maanden graven ontdekten mijn therapeut en ik dat ik een zeer ernstige eetstoornis had. Ze verwezen me door naar een behandelcentrum voor eetstoornissen en in januari 2020 begon ik met therapie.
Terwijl ik hard werkte aan mijn herstel, kwam ik weer in contact met mijn liefde voor de sterren en de planeten. Die liefde voor de sterren was nooit weg, maar zat ergens verstopt achter een deurtje in mijn hoofd.


Door me opnieuw te verdiepen in Astrologie, maakte ik echt contact met mijn authentieke zelf en ontdekte dat ik net zoveel, of misschien zelfs nu wel meer, van de sterren hou dan vroeger. Ik besloot om een ‘multihyphenate’ te worden. Iemand die verschillende dingen doet en interesses heeft en daar diens carrière mee maakt.


Omdat ik voel dat het een niet zonder het ander kan en ik geloof dat ik, door het combineren van al mijn grote liefdes, meer mensen kan helpen om te worden wie ze écht zijn.

Silence and sounds astrology