Astrologie Reading

We slaan de handen ineen met Jula Kalshoven van Silence And Sounds Astrology. Zij heeft met de eeuwenoude kennis van astrologie de sleutels voor zelfinzicht in handen. Je krijgt nu 15% korting op je eerste reading met de code FIRST-ASTRO-15.

Jula vertelt: "Een reading kan een steuntje in de rug zijn, een uitweg zijn uit een donkere periode, een manier om te leren hoe je voor jezelf kunt zorgen, een manier om je doel te vinden, je waarden beter te leren begrijpen… Het kan alles zijn. Maar vooral is het een goed gesprek waarin ik je help met de vragen die je hebt over jezelf en over de sterren.

Astrologie heeft mij geholpen om de weg terug te vinden naar mezelf.


Toen ik in therapie was, was het inzicht wat ik uit mijn eigen geboortehoroscoop verkreeg een van de sleutels mezelf te leren kennen, om mijn wortels te vinden en op mijn intuïtie te vertrouwen.

Ik zie Astrologie als een hulpmiddel om alle kanten van iemands persoonlijkheid te begrijpen en diegene te helpen inzicht te krijgen in dat wat die persoon kan helpen met helen. Astrologie is heel intuïtief en echt wetenschappelijk. Ik gebruik mijn hart en mijn hoofd om mensen te helpen wegwijs te maken".

Deze readings bieden we aan:

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Readings die we aanbeiden bij DYU. Als je op de 'boek hier'-knop klikt, word je oorgeleid naar de website van Silence And Sounds. De readings met Jula zijn online, want ze woont in Amsterdam.

✰ Full Natal Chart reading

    75 minuten, €100

Je geboortehoroscoop (Natal Chart) is een momentopname van de hemel op het exacte moment dat je geboren bent. In deze sessie zullen we samen jouw geboortehoroscoop verkennen door jouw planetaire plaatsingen te doorlopen. We onderzoeken je elementen, je Sun/Moon/Rising, je dominante planeet, de persoonlijke planeten en de buitenste planeten, hoe deze in aspect staan tot elkaar. Je leert een heleboel over jezelf en hoe je in elkaar zit. Je mag me van te voren mailen met waar je je op wil focussen (carriere, liefde/relaties, persoonlijke ontwikkeling) Maar er is ook ruimte voor vragen tijdens onze sessie.


Deze reading is geschikt voor mensen die nog niks van Astrologie weten, maar ook voor mensen die al meer weten en verdieping zoeken.

✰ Feminine Achetype reading

    75 minuten, €115

In deze reading onderzoeken we je persoonlijke vrouwelijke archetype. Dit doen we aan de hand van je Ascendant-heerser, je Maan en je Venus, maar we onderzoeken ook de ‘Astroid Goddesses’ in jouw chart; Ceres, Juno, Pallas en Vesta. Samen gaan we op zoek naar jouw innerlijke vrouwelijke wijsheid en hoe jij in je kracht kan (blijven) staan.

Je kunt Jula van te voren mailen met waar je je op wil focussen. Maar er is ook ruimte voor vragen tijdens de sessie.

Deze reading is geschikt voor mensen die al eens een reading hebben gehad en al weten wat hun Sun/Moon/Rising tekens zijn en wat dat voor hen betekent.

Geschikt voor alle genderidentiteiten.

✰ Natal & Feminine Achetype combinatie reading

    1 uur en 45 minuten, €165

In deze reading onderzoeken we je geboortehoroscoop én je vrouwelijke archetype. Je krijgt een volledig beeld van hoe jij als mens in elkaar steekt en hoe je in je kracht kan staan. Als er tijd is, kijken we ook naar Chiron en Lilith.

Je kunt Jula van te voren mailen met waar je je op wil focussen. Maar er is ook ruimte voor vragen tijdens de sessie.

Deze reading is geschikt voor mensen die nog niks van Astrologie weten, maar ook voor mensen die al meer weten en verdieping zoeken.
 

Geschikt voor alle genderidentiteiten.

✰ Sacred Triad reading (zon, maan, ascendant)

   45 minuten, €75

 

Een zogeheten ‘mini-reading’. We onderzoeken jouw ‘Sacred Triad’; Je Zon, Maan en Ascendant en Ascendant-heerser. We onderzoeken hoe deze samenwerken en hoe ze zich tot nu toe in jouw leven hebben gemanifesteerd.

Deze reading is geschikt voor mensen die nog niks van Astrologie weten

melkweg

Over Jula:

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in de sterren aan de hemel en de sterren op het podium. Mijn droom als vierjarige was om Madonna én astronaut te worden. Tijdens mijn puberteit, zag ik voor het eerst mijn eigen Natal Chart en ontdekte ik de Astrologie. Ik las talloze boeken en was er helemaal door gefascineerd. Maar omdat de buitenwereld voor mijn gevoel Astrologie afwees, stopte ik er mee en vergat ik mijn liefde voor de sterren.

Zingen was altijd iets waarvan ik voelde dat ik het echt moest doen en met de Sun als mijn Rising Sign-heerser, zal het geen verrassing zijn om te lezen dat ik een BA en MA in Jazz Vocals heb. Als zangeres, nam ik verschillende albums op, toerde door Europa en de UK en hoewel ik echt voelde dat op het podium staan, zingen, muziek schrijven en contact maken met mijn publiek Hét was, koste het me heel veel energie om steeds weer opnieuw te beginnen en voelde ik dat er iets miste. 5 jaar na het behalen van mijn Master, kreeg ik een burn-out, maar omdat ik me zo onder druk gezet voelde om ‘het te maken’ ging ik maar door en door en door….

Pas toen mijn vader stierf in augustus 2019, realiseerde ik me dat er echt iets moest veranderen. Mijn zoon was toen 2,5 jaar oud, ik was altijd gestrest en gefrustreerd en had een zeer laag zelfbeeld. Ik had geen emotionele grenzen, geen werk-grenzen. Ik verzoop mezelf in het afwikkelen van de erfenis en ik kon niet rouwen, ik kon het niet toelaten en daarom voelde ik me, bovenop alles, ook nog ontzettend schuldig. Ik vond dat ik op all vlakken aan het falen was; als moeder, als dochter, als vrouw, als zangeres…. Alles vond ik slecht aan mezelf. Ik was helemaal op.

Ik begon therapie voor mijn burn-out, althans dat dacht ik.... na een paar maanden graven ontdekten mijn therapeut en ik dat ik een zeer ernstige eetstoornis had. Ze verwezen me door naar een behandelcentrum voor eetstoornissen en in januari 2020 begon ik met therapie.
Terwijl ik hard werkte aan mijn herstel, kwam ik weer in contact met mijn liefde voor de sterren en de planeten. Die liefde voor de sterren was nooit weg, maar zat ergens verstopt achter een deurtje in mijn hoofd.


Door me opnieuw te verdiepen in Astrologie, maakte ik echt contact met mijn authentieke zelf en ontdekte dat ik net zoveel, of misschien zelfs nu wel meer, van de sterren hou dan vroeger. Ik besloot om een ‘multihyphenate’ te worden. Iemand die verschillende dingen doet en interesses heeft en daar diens carrière mee maakt.


Omdat ik voel dat het een niet zonder het ander kan en ik geloof dat ik, door het combineren van al mijn grote liefdes, meer mensen kan helpen om te worden wie ze écht zijn.