Coaching & Healing met Ernestine

1:1 Inner Wellness Traject

Als je dit nu leest is de kans groot dat je je aangetrokken voelt tot verandering van (iets in) je leven. Misschien ga je door een pittige tijd en zoek je iemand die zonder oordeel naar je luistert en er voor je is. Of wellicht ben je simpelweg nieuwsgierig naar een lichter leven waarin je je vervuld, vrij en jezelf voelt.

Mijn coaching gaat uit van jou als (allang) compleet & perfect persoon, precies zoals je bent. Soms ervaar je het zelf alleen niet zo. Gelukkig kunnen we dan samen iets doen!

Ik gebruik precies die tools die ervoor zorgen dat jij, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en behoefte, meer innerlijke Rust & Geluk kunt ervaren.

Ervaring

“In een vrij heftige periode heb ik een aantal coaching sessies gedaan bij Ernestine om beter om te leren gaan met mijn angsten en om dichter bij mezelf te komen. We hebben gewerkt met hartcoherentie, visualisaties en mindfulnesstechnieken. Ernestine heeft een hele prettige stem om naar te luisteren en is een warm en betrokken mens. Ze heeft de gave om precies aan te voelen waar je behoefte aan hebt en daar de meditaties op aan te passen. Heel knap. Het dagelijks mediteren heb ik erin gehouden en ik grijp nog vaak terug op de technieken die ik van haar geleerd heb.”

Nieuwsgierig? Lees verder!

Als je het gevoel hebt dat dit wat voor je is, kun je natuurlijk contact opnemen! We zullen eerst een oriënterend telefoongesprek voeren om te kijken of we bij elkaar passen. Daarna breng ik een advies uit voor een Inner Wellness Traject, dat afgestemd is op jou. Tarieven variëren van 65,- tot 95,- voor sessies van 1 tot 1,5 uur. Bij package deals krijg je altijd 1 sessie cadeau.

Lees meer over Ernestine op haar website. Je kunt direct contact met haar openemen via mail@ernestinenuman.nl.