Coaching met Kirsten van Podium voor je hart

Coaching bij Podium voor je hart helpt je bij het vormgeven van een leven waarin je jouw
eigen pad durft te volgen zodat je geluk en innerlijke rust ervaart.

Soms voelt dat ver weg. Als je vast loopt of al een tijdje niet meer je eigen bron van energie en enthousiasme ervaart, word je uitgenodigd om te onderzoeken wat je nodig hebt.


Coaching helpt je om de nodige inzichten op te doen en de verbinding te maken met je hart(ewensen). Door samen te onderzoeken wat je nodig hebt om weer te kunnen leven vanuit je hart, zet je jouw groeiproces actief in gang, waardoor je verder komt.

Voor wie is coaching bij Podium voor je Hart?

Voor wie even vast is gelopen of simpelweg meer innerlijke rust en geluk wil ervaren. Bijvoorbeeld bij het ontdekken welk werk bij je past, het omgaan met angst-, stress of burn-out klachten, hooggevoeligheid, spirituele vragen of de simpele vraag hoe je weer meer rust en plezier kunt ervaren.

Welke rol speelt het podium?

Je hoeft geen podium ambities of -ervaring te hebben. Podium voor je hart wil zeggen dat je jouw hart voorop stelt. Het podium staat daarbij symbool voor jouw leven. Heb je wel aspiraties om op een fysiek of figuurlijk podium te staan? Gaaf, dan gaan we ook daar mee aan de slag!

Als je jouw leven zou zien als een podium, wat zou jouw hart daar dan op willen laten zien?

coaching met kirsten_edited.jpg

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een coaching sessie krijg je inzicht gevende vragen en opdrachten en gaan we aan de slag met tools zoals meditatie, visualisatie, schrijven, tekenen, yoga en reiki. Ik geloof dat iedereen in 3 stappen podium kan geven aan z’n hart: 

 

  1. basis in balans – body, mind en soul in balans brengen en houden

  2. afstemmen op je hart – contact maken met innerlijke blokkades en hartewensen

  3. podium geven aan je hart – handen en voeten geven aan jouw droomleven

Over Kirsten

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen bij hun innerlijke processen. Bij De Yogaschool Utrecht geef ik sinds een aantal jaar met heel veel liefde verschillende lessen. Op dit moment geef ik op maandag en vrijdag de lessen Yoga Nidra & Reiki Energy Boost en de Heartfulness weekend special. Lees hier meer over mijn achtergrond en Podium voor je hart.

Wil je gratis kennismaken om te kijken of coaching met mij iets voor jou is? Neem dan contact met ons op via info@deyogaschoolutrecht.nl

Kirsten geeft bij De Yogaschool Utrecht wekelijks Yoga Nidra en Reiki Energy Boost, en iedere twee weken de speciale Heartfulness Weekend Special op vrijdagavond.

Daarnaast is ze ook Reiki Practitioner bij De Yogaschool Utrecht en kun je bij haar terecht voor een fijne en opladende Reiki behandeling.

de yogaschool utrecht kirsten.jpg