Privé yoga les

Misschien is yoga nieuw voor je, heb je een blessure of wil je graag meer persoonlijke begeleiding. Dan kun je bij ons terecht voor privé yogales en persoonlijke begeleiding.

Privé yoga

Wanneer je een privé yogales boekt, besteden we uitgebreid aandacht aan jouw wensen en behoeftes. Misschien heb je een specifieke houding die je graag wilt oefenen, of wil je weten hoe je houdingen kunt aanpassen aan jouw vermogen. Maar ook wanneer je gewoon behoefte hebt aan yogales een kleine groep (1-2 personen) ben je welkom. 

Samen bespreken we wat we gaan doen. Dit kan voor één enkele les zijn, of een samengesteld lespakket. In een privé yogales sta jij centraal.

Welke voordelen biedt privé yoga?

Het grootste voordeel van privé yoga is dat alle aandacht naar jou gaat. De docent heeft alleen oog voor jou en hoe yoga jou het beste kan dienen. Iedereen is anders. Ieder lichaam is anders. Yoga is voor iedereen. Iedere houding werkt voor iedereen net iets anders en om het meeste uit yoga te halen is het van belang dat jij weet hoe jouw lichaam werkt.

Daarnaast krijg je antwoord op alle vragen die je hebt, kan de docent assist geven waar in een reguliere groepsles minder tijd voor is en is er ruimte voor uitproberen, oefenen en herhalen op jouw niveau.

Dit zijn alle voordelen van privé yoga:

 • Kennis over hoe de yogahoudingen voor jou werken en hoe jij ze op jouw niveau kunt aanpassen.

 • Tijd voor alle vragen 

 • Persoonlijke assists

 • Yoga op maat gemaakt

Heb je interesse in een privé yogales? Neem contact op met info@deyogaschoolutrecht.nl of koop alvast je les via onderstaande knop. Als je betaling is gelukt neemt een van onze medewerkers contact met je op om je wensen te bespreken en een afspraak in te plannen.

Wil je graag meerdere privé lessen boeken? Dat kan! Lees hieronder meer over alle mogelijkheden.

De yogaschool utrecht.jpg
De Yogaschool Utrecht.jpg
De Yogaschool Utrecht.jpg

Persoonlijke begeleiding met yoga

Yoga helpt bij het verminderen van stress en spanning, houdt het lichaam soepel en krachtig. Ontdek wat yoga voor je kan betekenen. We bieden de mogelijkheid om een langer traject bij ons te volgen. We hebben getrainde professionals in huis die samen met jou een plan kunnen samenstellen. Dit kan een begeleiding zijn voor een aantal weken of voor een paar lessen.

Dit ervaren onze yogi's na een privé traject:

 • meer kracht in iedere beweging

 • meer zekerheid bij het uitoefenen van de yogahoudingen

 • meer kennis over jou lichaam en hoe de houdingen voor jouw anatomie het beste werken

 • meer flexibiliteit

 • meer flow in bewegen

 • rust

 • ontspanning op langere termijn

 • heldere geest

Alle bovengenoemde voordelen die yoga biedt, hebben ook effect buiten de yogamat. Door yoga te beoefenen ervaar je op ieder moment van de dag meer kracht, felxibiliteit en rust in lichaam én geest. Los van een gezond lichaam creëer je zo meer ruimte en eigenaarschap.

Heb je interesse in een op maat gemaakt traject en persoonlijke begeleiding met behulp van yoga? Neem dan contact met ons op via info@deyogaschoolutrecht.nl.

Tarieven

1x Privé yoga 60 minuten: €75,-

5x privé yoga 60 minuten: €350,-