Flow & Relax

(Vinyasa & Yoga Nidra)

Vinyasa yoga is een dynamische yogastijl waarin in een heerlijke Flow de verschillende houdingen plaatsvinden op de beweging van de ademhaling. Er wordt veel gevarieerd met verschillende combinaties en houdingen. Tijdens deze les kun je veel afwisseling verwachten. Vinyasa yoga brengt niet alleen je geest tot rust, het vergroot ook je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit en brengt je stress levels omlaag.

 

De les eindigt met een extra lange, begeleide eindontspanning, waarbij technieken van Yoga Nidra, yogi slaap, worden toegepast. Door de diepe ontspanning kunnen ervaringen en herinneringen verwerkt worden, spierspanning en stress in het lichaam nemen af en de bloeddruk en hartslag daalt. En dat voelt ontspannen en fijn.

 

Een heerlijk moment voor jezelf op zondag!

Voor wie is deze les?

Deze les is geschikt voor iedereen, ook al heb je weinig of geen ervaring met yoga. Er worden verschillende variaties (Krama's) van de houdingen aangeboden, zodat je zelf de intensiteit kunt bepalen.

De diepe ontspanning waarbij de technieken uit de Yoga Nidra gebruikt zullen worden, begeleiden je naar een diepe ontspanning.

Dus wil je je lichaam activeren en helemaal ontspannen de zondag starten: Flow & Relax is er speciaal voor jou.

19 04 24 De Yogaschool Utrecht-1 def.jpg
Intensiteit Flow & Relax: **