Masterclass Heartful leadership

Zondag 30 januari 13.00-14.30 uur

Hart Confetti

Als je de intentie hebt om (steeds meer) vanuit je hart te leven en leiden, of het nou in je werk of privé is, dan is deze special voor jou. Je leert praktische tools om gebruik te maken van de wijsheid van je hart, waardoor je met meer innerlijke rust en richting 2022 in gaat.

Ernestine creëert een bijzonder moment van bezinning met meditatie, muziek en een ‘Energy Treat’, zodat je met nieuwe inspiratie, (zelf)liefde en kracht het nieuwe jaar in gaat. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of meditatie!

De specials van Ernestine worden geroemd om de fijne sfeer die ze neerzet. Iedereen wordt gezien. Je stapt binnen in een heerlijke rustige plek waarbij je alle ruimte krijgt om te ontspannen, op te laden en je te verbinden aan je hart. Dit geeft een open blik en diepe rust. De perfecte stap om 2022 mee te beginnen!

Waar & wanneer?

Zondag 30 januari van 13.00 - 14.30 uur in onze studio aan de Ridderschapstraat 29 in Utrecht.

Waar & wanneer?

De prijs is €34,95 per persoon.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via ons reserveringssysteem Eversports via deze link of onderstaande knop.

Coronamaatregelen

Zoals het er nu uitziet kan deze masterclass gewoon doorgaan. We houden je op de hoogte van eventuele veranderingen. Daarnaast houden we ons aan de voorgeschreven protocollen en richtlijnen. Dat houdt in dat het scannen van een Coronatoegangsbewijs verplicht is bij binnenkomst. Heb je hier vragen over? Stuur ons dan gerust een mailtje.

Over de docent:

Ernestine Numan is mindfulness en meditatie trainer. Ook is ze Reiki master teacher en energy coach. Ze wordt geroemd om haar intuïtie en haar prettige manier van begeleiden en uitleggen. Ze is zeer bedreven is het creëren van een fijne plek of 'holding space' zoals je dat zo mooi in het Engels kan uitdrukken.

Ze geeft bij DYU de groepsles Mindfulness & Meditatie, Reiki behandelingen en begeleidt eens per maand de vrouwencirkel.

christmas special_edited.jpg