Zwanger?

Start 15 februari 2019

Gefeliciteerd! 

Een bijzondere tijd die je graag bewust wilt beleven en waar je van wilt genieten, terwijl je je goed voorbereidt op wat er komen gaat.  

 

Deze 10-weekse cursus onderscheidt zich van andere, doordat we ons niet alleen op het fysieke richten, maar ook de mentale, emotionele en spirituele aspecten belichten. Hierdoor is het een compleet programma en geef je jezelf de tijd om de komst van jouw baby rustig en op jouw manier voor te bereiden.

De volgende onderdelen komen aan bod:

- Fysiek: Yoga & ademhalingsoefeningen om je fit en energiek te houden en je voor te bereiden op de bevalling

- Emotioneel: Van angst naar vertrouwen; hoe ga je vaardig om met emoties als onrust, onzekerheid en angst

- Spiritueel: Van hart tot hart contact met jezelf en de baby voor en na de bevalling.

- Energetisch: Eigen ruimte en energie voorbereiden voor de komst van je kindje 

Daarnaast bevat elke les ontspanningsmomenten om even los te komen van je dagelijks (drukke) leven en bewust stil te staan bij de bijzondere tijd die je doormaakt.

De cursus is ook geschikt voor je 2e of volgende zwangerschap. Als je al (een) kleintje(s) thuis hebt rondlopen, kan het extra lastig zijn om je zwangerschap bewust te beleven, terwijl je dit volgende kindje ook graag aandacht wilt geven.

De lesgroepen zijn klein (max 8) waardoor er aandacht is voor jezelf en voor elkaar. Na de les staat er thee klaar en is er gelegenheid om na te kletsen en ervaringen te delen. 

Ervaring met yoga of mindfulness is niet nodig.

Ook met bekken- en/ of rugklachten kun je veilig mee doen. 

De lessen worden gegeven door Ernestine & Helene. Ernestine is Mindfulness coach en moeder van 2 dochters. Helene is yogadocente en moeder van een zoontje. Samen besloten ze hun krachten te bundelen en een programma te ontwikkelen waarmee ze hun kennis en ervaring met jou willen delen. De lessen zijn zodoende een combinatie van verschillende trainingen, ervaringen en technieken (o.a. Birthlight, Hypnobirthing, Mindfulness). 

De cursus is te volgen vanaf 12 weken zwangerschap. Omdat we met een vaste groep werken zijn losse lessen niet mogelijk. Wil je meedoen of heb je vragen, neem dan contact op via info@deyogaschoolutrecht.nl

We hebben momenteel geen nieuwe cursus gepland staan vanwege zwangerschapsverlof en het zomerseizoen.

Investering: €275- voor 10 lessen

(inclusief goodiebag en Tips & Tools voor thuis). 

Afhankelijk van je verzekeraar is deze cursus te declareren. 

Zwangerschapsyoga utrecht
zwangerschapscursus utrecht