Yoga en meditatie bij De Yogaschool Utrecht

De Yogaschool Utrecht is een boetiek yogastudio in hartje Utrecht. Een fijne plek waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Kleine groepen en persoonlijke aandacht

Bij De Yogaschool Utrecht geven we toegankelijke yoga en meditatie lessen in diverse stijlen. Onze lesgroepen zijn klein, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Op deze manier kun je op een veilige en prettige manier kennis maken met de verschillende aspecten van yoga en kijken wat het beste bij jou past.

Alle docenten zijn gecertificeerd om je te begeleiden en helpen in je practise. Vanuit onze studio in het centrum van Utrecht bieden we een huiselijke sfeer.

DYU is dé plek om thuis te komen bij jezelf. Offline aandacht voor jezelf en daarbij jouw omgeving, bewustwording van je mind, body en spirit. Op deze manier willen we een plek creëren waar mensen samenkomen om de verbinding met zichzelf en vanuit daar, met anderen op te zoeken.

Online yogalessen in coronatijd

Momenteel bieden we online yogalessen aan. Online Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga Nidra en online Yin Yoga. Met online yoga kun je thuis ontspannen en werken aan kracht, flexibiliteit en balans. Het is een essentieel onderdeel om gezond thuis te kunnen werken.

Via ons lesrooster kun je eenvoudig je lessen boeken. Heb je vragen over wat er bij je past? Stuur ons gerust een mailtje via info@deyogaschoolutrecht.nl. Heb je een blessure? Ook dan kun je meestal veilig yoga beoefenen. Geef van tevoren bij de docent aan waar je last van hebt en dan houdt hij of zij daar rekening mee.

Gratis online yoga en meditatie lessen

Wil je liever de lessen in je eigen tijd doen? Ook dat kan. Bekijk dan ons gratis aanbod via ons Selfcare Centre! Klik hier voor alle gratis yoga, meditatie en yoga nidra.

Online cursussen en mini retreats

Heb je behoefte aan een fijne space die rust brengt en je uplift? Een stok achter de deur voor jouw wekelijkse rustmoment? Geef jezelf één uurtje per week helemaal voor jezelf. Via onze mini retreats Peace & Purpose en Alive to Thrive staat jouw rust en groeimoemnt vier weken lang vast. En dat voor een klein prijsje. Kijk hier voor de volledige agenda.

Yoga op kantoor

Wil je je medewerkers iets extra's bieden? Is gezondheid en vitaliteit voor jou als werkgever een belangrijk speerpunt? Kies dan voor toegankelijke yoga of meditatie op kantoor. Op locatie of online - wat voor jouw organisatie het meest geschikmt is.

Voordelen van yoga op een rijtje

  • Vergroot de flexibiliteit, kracht en balans

  • Brengt meer innerlijke rust na een drukke dag

  • Houdt de rug en wervelkolom gezond - ideaal dus wanneer je een zittend beroep hebt!

  • Geeft rust en ontspanning

  • Laagdrempelig en voor ieder niveau - of je nu begint of al meer ervaring hebt

Lees meer over: