Studio

De studio ligt in het centrum van Utrecht aan de Ridderschapstraat. Het is een kleine, gezellig ruimte, met een huiselijke sfeer. Door de hele studio ligt een bamboehouten vloer. Er is een omkleedruimte en een theehoek waar je voor of na de les altijd welkom bent om lekker te zitten, lezen of kletsen. 

Alle yoga benodigdheden zijn in de studio aanwezig. Er is ongeveer plaats voor 10 studenten in een les. Aan de achterkant is een buitenplaats waar bij mooi weer buiten de les eventueel plaats kan vinden. 

De Studio
De Studio
De Theehoek
De Theehoek
Huiselijke sfeer
Huiselijke sfeer
Persoonlkijke aandacht
Persoonlkijke aandacht
Wat maakt De Yogaschool Utrecht bijzonder?

Bij DYU hebben we altijd kleine groepen. Hierdoor word je gezien, ontvang je meer persoonlijke begeleiding en beoefen je yoga in een prettige en veilige omgeving op jouw niveau. Of je nu gevorderd bent of pas net begint: we hebben altijd oog voor jouw practice en aandacht voor jouw individuele kwaliteiten. Ook als je een (langdurige) blessure hebt ben je bij De Yogaschool Utrecht van harte welkom. 

Naast groepslessen bieden we ook privé lessen en persoonlijke begeleiding. Kijk voor meer informatie hier.

Workshops, cursussen en specials

Naast groepslessen en individuele begeleiding bieden we ook regelmatig workshops, cursussen en speciale lessen aan. We hebben bijvoobreeld een complete beginnerscursus Yoga en Meditatie. In deze introductie leer je alle technieken die je nodig hebt voor een goede basis van yoga en meditatie. Hierna kun je verder met je eigen oefeningen thuis, meedoen aan iedere les of een verdiepingscursus volgen. Voor het actuele cursusaanbod kun je kijken op deze pagina