Salie.png

Onze visie

DYU is een plek voor bijzondere yogalessen, op ieder niveau.​

Yoga is een krachtig middel om je lichaam en leven te transformeren. 

Wij geloven in persoonlijke begeleiding en laagdrempelige methodes.

Yoga is voor iedereen, of je net begint

of al ervaren bent.

Onze lessen zijn voor jou, speciaal voor jou! 

- Lilly van Viegen, eigenaar DYU

,,

,,

De Yogaschool Utrecht is een kleine yogastudio in het centrum van Utrecht. Onze ruimte is sfeervol, rustig en voorziet in de behoefte om op een persoonlijke manier de voordelen van Yoga en meditatie over te brengen.

Onze groepen zijn altijd klein (maximaal 10 personen). Zo kunnen we iedere yogi de begeleiding geven waar hij of zij behoefte aan heeft. De docent ziet jou. We bewegen als groep, maar ieder individu op zijn eigen niveau. Hiervoor is alle ruimte. We hebben oog voor jouw individuele kwaliteiten en aandachtspunten. Zo haal je meer uit jouw yoga.

Bijzondere lessen, authenticate docenten

Lilly van Viegen is de eigenaar van de Yogaschool Utrecht. Lilly gelooft dat je het beste yogales kunt geven wanneer je dit volledig volgens je eigen inzicht kunt vormgeven. Ons team bestaat uit gecertificeerde docenten en trainers, die allemaal de ruimte krijgen om een authentieke lesstijl te ontwikkelen. Dit zie je ook terug op ons lesrooster. Bijzondere lessen waarbij de extra vaardigheden van elke docent ruimte krijgen. Laagdrempelig energiewerk, reiki, mindfulness, yoga nidra, lichaamsgerichte therapie: niet zelfden vind je dit terug in onze lessen. Geen les is dus hetzelfde. Dit maakt De Yogaschool Utrecht een bijzondere plek waar we écht aandacht kunnen geven aan iedere yogi.

Yoga als levenskunst

Iedere docent die bij ons lesgeeft weet wat yoga kan doen. Zonder uitzondering is het beoefenen van yoga een houvast geweest en ook een uiting van vreugde, creativiteit en kracht. In yoga groei je, leer je jezelf en je lichaam kennen. Het is in veel opzichten een weg naar body awareness. Het beoefenen van de houdingen (asana's) geeft balans, flexibiliteit en kracht aan het lichaam. Het beoefenen van de waarden van Yoga in het dagelijks levens heeft op mentaal en emotioneel niveau balans, kracht en flexibiliteit.

 

Bij De Yogaschool Utrecht proberen we je mee te geven hoe je yoga in alledaagse situaties kunt toepassen. Zo heb je op de lange termijn minder last van stress, een betere focus, een goede nachtrust en beheers je de kunst van het loslaten en het volgen van je dharma.

 

Verdieping en begeleiding

We bieden naast groepslessen een breed aanbod aan coaching en begeleiding en verdiepende cursussen. Je kunt bijvoorbeeld zelf leren hoe je met energie werkt in een Reiki training. Ook bieden we één-op-één trajecten in mindfulness, yogatherapie en healing.

Wil je beginnen met yoga, maar weet je niet goed hoe? Dan is de Introductiecursus Yoga een goede start. Aansluitend bieden we een Verdiepingscursus Yoga (beyond Yoga Asana) waarin je je oefeningen verdiept, leert over het menselijke energiesysteem en meer gevorderde asana's beoefent.

Je bent welkom bij De Yogaschool Utrecht om je te ontwikkelen in Yoga, meditatie en energierwerk. 

Namasté,

Lilly & team DYU

De Yogaschool Utrecht.jpg