top of page

Privé yogales

Haal meer uit je yoga

De yogaschool Utrecht_edited_edited.jpg

Misschien is yoga nieuw voor je, heb je een blessure of wil je graag meer persoonlijke begeleiding. Dan kun je bij ons terecht voor privé yogales en persoonlijke begeleiding.

Wat houdt privéles in?

Wanneer je een privé yogales boekt, besteden we uitgebreid aandacht aan jouw wensen en behoeftes. Misschien heb je een specifieke houding die je graag wilt oefenen, of wil je weten hoe je houdingen kunt aanpassen aan jouw vermogen. Maar ook wanneer je gewoon behoefte hebt aan yogales een kleine groep ben je welkom. 

Samen bespreken we wat we gaan doen. Dit kan voor één enkele les zijn, of een samengesteld lespakket. In een privé yogales sta jij centraal.
 

Welke voordelen biedt privé yoga?

Het grootste voordeel van privé yoga is dat alle aandacht naar jou gaat. De docent heeft alleen oog voor jou en hoe yoga jou het beste kan dienen. Iedereen is anders. Ieder lichaam is anders. Yoga is voor iedereen. Iedere houding werkt voor iedereen net iets anders en om het meeste uit yoga te halen is het van belang dat jij weet hoe jouw lichaam werkt.

Daarnaast krijg je antwoord op alle vragen die je hebt, kan de docent assist geven waar in een reguliere groepsles minder tijd voor is en is er ruimte voor uitproberen, oefenen en herhalen op jouw niveau.

Ook wanneer je je onzeker voelt in je bewegingen door bijvoorbeeld een blessure, burn-out of een andere oorzaak is privé yogales een uitkomst. De docent heeft alle tijd om jou te leren kennen en kan goed zien waar jij behoefte aan hebt. 

Waar je in een reguliere yogales misschien niet alle aandacht krijgt of durft te vragen, ben jij in een privéles helemaal de enige waar de les om draait. Sterker nog: de docent stelt de les speciaal voor jou samen.

Alle pluspunten op een rijtje:

✔ Kennis over hoe de yogahoudingen voor jou werken en hoe jij ze op jouw niveau kunt aanpassen.

✔ Tijd voor alle vragen 

✔ Persoonlijke assists

✔ Yoga op maat gemaakt

Voordelen van yoga

Yoga kan bijdragen aan het verminderen van stress. Het stresshormoon cortisol blijkt aanzienlijk te verminderen wanneer er regelmatig yoga beoefent wordt. Bekijk de onderzoeken o.a. hier en hier.

Yoga ondersteunt en helpt bij angstgevoelens en PTSS. Bekijk de onderzoeken o.a. hier en hier.

Yoga verbetert de hartfunctie en kan zelfs de progressie van hartziekten vertragen. Lees de onderzoeken hier en hier.

Yoga draagt bij aan een goede slaap en vermindert slaapproblemen. Kijk voor meer informatie hier of hier.

Daarnaast is yoga lichamelijke beweging en verbetert het de kracht, flexibiliteit en balans van het lichaam.

Yoga houding omhoog kijken

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer jij een privé les bij ons boekt kun je ten eerste zelf de datum en tijd kiezen. Wij hebben geen fysieke locatie of yogastudio.

Wij komen namelijk bij jou thuis! Wanneer je een boeking doet kun je daarom ook meteen jouw locatie aangeven. Dit kan bij je thuis zijn of bijvoorbeeld op je werk. Vervolgens betaal je online je les of lessenkaart.

Als je hebt geboekt neemt de docent voorafgaand aan de les telefonisch of per mail contact met je op. Zo kunnen jullie alvast kennismake en kan de docent jouw verhaal horen en je wensen en behoeften in kaart brengen. De docent zal vervolgens met een mooi lesplan op maat op de eerste les komen.

Liever online?

We hebben inmiddels geruime tijd ervaring met het lesgeven via livestream. Ook voor privé lessen werkt dit uitermate goed. Wel is het natuurlijk zo dat de docent niet fysiek bij jou on de ruimte is. Daarom bieden we de livestream lessen aan via een gereduceerd tarief. Verder is alles hetzelfde en volg je dezelfde stappen.

Kies bij het boeken van je privé les voor de online optie en je ontvangt vanzelf een link voor de video call. 

Wat heb je nodig?

Trek kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen. Speciale yogakleding is niet per se nodig. Een losse broek en los zittend shirt zijn prima. 

Heb je zelf een yogamat? Helemaal goed. Die kun je gebruiken. Heb je geen matje? Dan neemt de docent een mat voor je mee. Dit kunnen jullie van tevoren met elkaar bespreken.

Dit zijn dus de stappen:

✔ Boek je les (hier of via de button)

✔ Reserveer je dag en tijd

✔ Betaal online

✔ Je docent neemt contact met je op

✔ De docent komt op de afgesproken datum, tijd en locatie (ook online) naar je toe met een lesplan op maat

Onze tarieven

1x privé yoga 60 minuten: €75,-

10x privé yoga 60 minuten: €699,-

Warrior Two
bottom of page