Privé yogales

Haal meer uit je yoga

Misschien is yoga nieuw voor je, heb je een blessure of wil je graag meer persoonlijke begeleiding. Dan kun je bij ons terecht voor privé yogales en persoonlijke begeleiding.

Privé yoga

Wanneer je een privé yogales boekt, besteden we uitgebreid aandacht aan jouw wensen en behoeftes. Misschien heb je een specifieke houding die je graag wilt oefenen, of wil je weten hoe je houdingen kunt aanpassen aan jouw vermogen. Maar ook wanneer je gewoon behoefte hebt aan yogales een kleine groep ben je welkom. 

Samen bespreken we wat we gaan doen. Dit kan voor één enkele les zijn, of een samengesteld lespakket. In een privé yogales sta jij centraal.

Welke voordelen biedt privé yoga?

Het grootste voordeel van privé yoga is dat alle aandacht naar jou gaat. De docent heeft alleen oog voor jou en hoe yoga jou het beste kan dienen. Iedereen is anders. Ieder lichaam is anders. Yoga is voor iedereen. Iedere houding werkt voor iedereen net iets anders en om het meeste uit yoga te halen is het van belang dat jij weet hoe jouw lichaam werkt.

Daarnaast krijg je antwoord op alle vragen die je hebt, kan de docent assist geven waar in een reguliere groepsles minder tijd voor is en is er ruimte voor uitproberen, oefenen en herhalen op jouw niveau.

Alle pluspunten op een rijtje:

  • Kennis over hoe de yogahoudingen voor jou werken en hoe jij ze op jouw niveau kunt aanpassen.

  • Tijd voor alle vragen 

  • Persoonlijke assists

  • Yoga op maat gemaakt

Heb je interesse in een privé yogales? Neem contact op met info@deyogaschoolutrecht.nl of koop alvast je les via onderstaande knop. Als je betaling is gelukt neemt een van onze medewerkers contact met je op om je wensen te bespreken en een afspraak in te plannen.

Tarieven

  • 1x privé yoga 60 minuten: €75,-

  • 5x privé yoga 60 minuten: €350,-

  • Privé yoga abonnement: €65 per maand, 1 les per maand, looptijd 6 maanden

De yogaschool utrecht.jpg
De Yogaschool Utrecht.jpg
De Yogaschool Utrecht.jpg
De Yogaschool Utrecht.jpg