IMG_1263_edited.jpg

Quincy Rudolph

Mindfulness en meditatie zijn al tien jaar een waardevol onderdeel van mijn leven, en de laatste jaren is yoga net zo waardevol geworden. Deze leefwijze helpt mij met meer bewustzijn, vol in het moment te zijn.

Met bewustzijn bedoel ik: minder in het hoofd, waar de stroom aan gedachten de overhand neemt en bepaalde dingen luid en overheersend op de voorgrond plaatst. En meer naar het hart, waar je je bewust kunt zijn van alles wat dit moment bevat, inclusief alle emoties en gedachten.

Yoga kan je enorm helpen in contact te komen met je diepere bewustzijn. Want, wat gebeurt er als je een grens tegenkomt in een houding? Of wanneer je jezelf voorhield dat je iets niet kon, maar wel bleek te kunnen? En wanneer je bezig bent met yoga, waar ben je dan met je hoofd,  ben je dan hier, in het moment? Voel je verwondering? Of juist frustratie? Kun je ermee zijn, zoals het is? De denkpatronen en emotionele patronen die je tijdens yoga tegenkomt, zul je naarmate je meer yoga doet, ook steeds meer herkennen in andere elementen van je leven. En dat verandert je relatie ermee. Je kunt het waarnemen zonder dat je eraan overgeleverd hoeft te zijn.

Dit geeft heldere inzichten over wat je moet doen, of juist niet moet doen. Het helpt verbinding, grond en rust te vinden. In elk moment, en in de aaneenschakeling van momenten: het leven.

Dit is wat ik hoop te delen en mee te geven via mijn lessen. Ik geef les vanuit mijn hart en geef bewustzijn een belangrijke rol. Ik geef de Hatha Slow les op zaterdagochtend om 11 uur.

Specialiteiten van Quincy:
  • Hatha Yoga

  • Mindfulness

  • Meditatie

  • Reiki en energiewerk