Reiki treaments en Reiki cursus

reiki in utrecht.jpg

Op deze pagina vind je uitleg over wat Reiki is, een Reiki behandeling en informatie over een Reiki cursus in Utrecht. We hebben Reiki Practitioners en een Reiki Master in huis die behandelingen en Reiki 1 en 2 cursussen aanbieden.

Heb je interesse in het volgen van een Reiki cursus? Ga direct naar Reiki cursus in Utrecht.

Wat is Reiki eigenlijk?

Reiki is de Japanse benaming voor wat ze in China chi noemen en in het Sanskriet prana: het is de universele energie die alles op aarde laat leven. Het Japanse woord ‘rei’ betekent zoiets als universeel en ‘ki’ betekent energie. Deze energie adem je, stroomt door je aderen en is overal om ons heen.

Reiki is een simpele manier om deze levensenergie te sturen daar waar het nodig is. Het is een simpele en effectieve natuurlijke manier van genezen en ondersteunen. Iedereen kan het geven en ontvangen. Iemand die een Reiki opleiding heeft gevolgd is in staat deze energie bewust te ontvangen en door te geven. Door Reiki te geven, stimuleer je de zelfgenezende werking van het lichaam. Een behandeling vindt plaats door middel van aanraking; met het fysieke lichaam of via het energielichaam. Waar Reiki stroomt worden blokkades doorbroken, balans hersteld en ontspanning gestimuleerd. Het heeft een zachte maar krachtige werking. Reiki werkt altijd, omdat de energie zelf zijn weg vindt.

Wanneer neem je een Reiki behandeling?

Reiki is goed ter ondersteuning van alle klachten, zowel lichamelijke, emotionele als mentale problematiek. Het ontspant, verzacht en harmoniseert de energie in het lichaam. Het neemt blokkades weg uit het energetisch lichaam, maar ook in het fysieke lichaam. Een behandeling werkt zeer ontspannend. Dus ook ‘zonder reden’ is een Reiki behandeling fijn. Maar ook wanneer je bezig bent met een grotere uitdaging of trauma-verwerking, is Reiki een prachtig hulpmiddel om alle reuring in lichaam en geest weer in harmonie te brengen.

Een Reiki behandeling uitproberen?

Je kunt een Reiki behandeling kopen via onderstaande knop. Als je betaling is gelukt zal één van onze medewerkers contact met je opnemen om een afspraak te plannen. Zorg dus dat je in je account een geldig e-mailadres of telefoonnummer vermeldt. Je kunt ook zelf een mailtje sturen naar info@deyogaschoolutrecht.nl.

Wist je dat je ook een behandeling op afstand kunt doen? Onze Reiki practitioner geeft je dan een volledige behandeling terwijl jij gewoon lekker thuis bent. Veilig en nét zo ontspannend als op locatie. Een Reiki treatment op afstand duurt ongeveer 30 minuten en kost maar €35.

Reiki cursus Utrecht.jpg

Reiki cursus volgen

Iedereen kan Reiki leren. Sterker nog: iedereen kan eigenlijk al Reiki geven. In de training word je afgestemd op de Reiki energie en word je er gevoeliger voor, het stroomt beter. Dit is een speciale en bijzondere ervaring. Iedereen zal zich zijn of haar Reiki inwijding levendig herinneren. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende Reiki trainingen die we aanbieden.

Reiki 1

Na het volgen van de Reiki 1 cursus kun je zelf Reiki behandelingen geven. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Reiki theorie

 • Uitleg over de werking van Reiki

 • Reiki inwijding

 • Zelf een Reiki behandeling geven
  - traditionele methode
  - korte behandeling
  - zelf-behandeling

 • Oefenen met behandelen

Reiki 2

Na deze Reiki cursus kun je Reiki op afstand geven en ken je de belangrijkste Reiki symbolen, die je ook in de praktijk tijdens je behandelingen kunt toepassen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Reiki level 2 theorie

 • Reiki symbolen

 • Uitleg over Reiki op afstand

 • Oefenen met Reiki op afstand

 • Oefenen met de Reiki symbolen

 • Zelf een Reiki behandeling geven

Reiki cursus volgen in coronatijd

Normaal gesproken geven we een aantal keer per jaar een Reiki cursus onder begeleiding van Reiki Master Lilly van Viegen. Helaas is dat nu niet mogelijk. Buiten lockdown-tijd is het wel mogelijk om een één-op-één training te volgen.​ In een privécursus is er volop aandacht voor jouw persoonlijke doelen en vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@deyogaschoolutrecht.nl. 

Wil je alvast je intentie verzilveren en de training nu al kopen? Dat kan. Klik op onderstaande knop en wees verzekerd van een Reiki cursus. Als je betaling is gelukt neemt één van onze medewerkers contact met je op om een datum te prikken en je wensen alvast te bespreken.

Tarieven

Groepscursus Reiki 1: €150 

Groepscursus Reiki 2: €200

Groepscursus Reiki 1 en 2: €320

Privécursus Reiki 1: €200 pp

Privécursus Reiki 2: €250 pp

Privécursus Reiki 1 en 2: €420 pp

 

© 2021 door DYU

Contact | Privacy Policy | Algemene voorwaarden | FAQ | KVK 67844154 | IBAN NL49 ASNB 0706922506