Rina_edited.jpg

Rina van der Weij

Naast een beroep in de creatieve sector geef ik met heel veel plezier yoga- en pilateslessen. Tevens heb ik in 2009 mijn diploma behaald in counseling en coaching.

 

In 1996 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga en heb ik met afwisselde periodes vooral hatha yoga lessen gevolgd. Sinds 2015 kwam daar ook Pilates bij en geef ik daar sinds 2017 les in. 

 

Ik ben als RYT200 Vinyasa- en als Ryt200 Yin docent opgeleid (De Nieuwe Yogaschool Amsterdam) en blijf ik mij verdiepen door middel van eigen practice, vakliteratuur, trainingen en verdiepingsworkshops.

 

Het is magisch wat yoga met je kan doen. Dat heb ik nog meer ervaren tijdens een intensieve periode in mijn leven. Het gaf mij extra ’houvast’ waardoor ik beter kon leren loslaten. De verbinding met anderen en met jezelf is voor mij Yoga. Mijn doel is om jou te inspireren en te begeleiden om dichter bij je jezelf te komen, naar jezelf te leren luisteren en daarop te durven vertrouwen.

 

Persoonlijke aandacht voor iedereen staat in mijn lessen voorop, in een ruimte waar jij je op je gemak voelt. Je zal soms uitdaging ervaren bij het verkennen van jouw eigen grenzen en leren accepteren dat het niet erg is er soms ‘tegenaan te lopen’. 

Met respect voor eigen lijf zal je zien dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Specialiteiten van Rina:
  • Pilates

  • Vinyasa

  • Yin

  • Yin Yang

  • Reiki