De studio gaat sluiten

Volg t/m 26 juni nog je favoriete lessen
De yogaschool Utrecht.jpg

We gaan sluiten

Per 1 juli aanstaande houdt De Yogaschool Utrecht op met bestaan.

 

Dit is natuurlijk niet zomaar een besluit, maar iets waar ik lang over getwijfeld heb.

 

Waarom?

De reden hiervoor is in het kort als volgt: de huur is door de huiseigenaren opgezegd en het vinden van een nieuw pand blijkt erg lastig. Door de afgelopen coronajaren is de buffer die was opgebouwd helaas verdwenen en is een investering doen nauwelijks mogelijk. Daarnaast ben ik in verwachting van mijn tweede kind en is voor mij de timing niet goed om een heel nieuwe locatie op te zetten en te dragen naar succes.

 

Al deze redenen gecombineerd hebben mij doen besluiten dat dit voor mij het einde is van De Yogaschool Utrecht in de huidige vorm. 

 

Ik ben ook in gesprek geweest met meerdere partijen voor een overname, maar hier is helaas niks uit gekomen. Ik sta hier eventueel nog steeds voor open, dus mocht het je droom zijn om deze fijne yogastudio te runnen, dan kun je me altijd even mailen.

 

Hoe nu verder?

De groepslessen stoppen per 27 juni 2022, maar de privélessen, cursussen, Reiki behandelingen en Reiki cursussen zullen wel doorgaan. Tot eind juni op de vertrouwde locatie aan de Riddeschapstraat 29 en later op een andere plek.

 

Heb je een abonnement of rittenkaart of een tegoed bij ons? Dan gaat het verder als volgt in zijn werk.

 

Tot en met 26 juni zijn we nog geopend voor alle groepslessen. Daarna wordt je gecompenseerd voor je abonnement of openstaande lessen.

 

Heb je een abonnement?

Je abonnement wordt automatisch stopgezet per 26 juni 2022. Hiervoor hoef je zelf niks te doen. Er wordt na deze datum geen automatische incasso meer gevorderd. Je kunt tot en met 26 juni gewoon gebruikmaken van je abonnement en lessen blijven volgen.

 

Heb je een abonnement via Bedrijfsfitness NL? Dan neem ik apart contact met je op.

 

Heb je een rittenkaart met openstaande ritten?

Tot en met 26 juni kun je gewoon je rittenkaart gebruiken om lessen te volgen, dat hebben wij natuurlijk ook het liefst. Heb je na deze datum nog ritten over? Deze worden terugbetaald. Hebben we geen bankgegevens van je? Dan zal ik zelf nog contact met je opnemen om alles in orde te maken.

 

Heb je nog openstaand tegoed of een cadeaubon?

Heb je nog een openstaande les, cursusgeld of een cadeaubon? Verzilver deze voor 26 juni. Na deze datum kunnen we helaas geen tegoed meer uitkeren. 

 

Heb je hier vragen over? Dan kun je natuurlijk een mailtje sturen.

 

De Yogaschool Utrecht blijft bestaan en open voor privéyogalessen, Yoga docentenopleiding (toekomst), Reiki behandelingen en Reiki cursussen. Houd de website dus nog even in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dat kan hier. Of volg mijn persoonlijke website lillyvanviegen.com.

 

Nog eenmaal een Reiki cursus in de studio

Op zaterdag 25 juni staat er nog een Reiki level 1 training gepland.

Op zondag 26 juni hebben we nog een Reiki level 2 training. Wil je graag een van deze trainingen (of allebei) volgen in de studio? Dan kun je je nu inschrijven.

 

Afscheid

Ik heb alle jaren met zoveel plezier de studio opgebouwd en de lessen verzorgd. Ik heb jullie zien ontwikkelen en opbloeien, door lastige tijden zien gaan. Ook zelf heb ik de studio meegenomen door de hobbels van de afgelopen jaren. Nu is het tijd om deze deur te sluiten.

 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor je aandacht en toewijding, zonder jullie had DYU niet eens bestaan :)

 

Je kunt me altijd mailen als je vragen hebt om in de les aanspreken. Ik hoop jullie de komende weken nog te zien!

 

Heb een mooie dag, liefs,

 

Lilly