Nieuwe data volgen

Cursus Reiki level 1 en/of level 2

Word Reiki practitioner! Doe bij DYU je Reiki 1 en/of Reiki 2 cursus. Je kunt de cursussen los of samen volgen.

Reiki 1

Datum: 14 maart 2020

Tijd: 13.30 - 18.00 uur

Vergoeding: €150 per persoon

Reiki 2

Datum: 15 maart 2020

Tijd: 13.30 - 18.00 uur

Vergoeding: €200 per persoon

Reiki 1 + 2

Beide cursussen volgen? Dat kan! De vergoeding is dan €320 per persoon.

Docent: Lilly van Viegen

Reiki 1 & 2 volgen? Klik dan op 'Aanmelden Reiki 1' > 'Boek nu' en kies bij opties 'Reiki 1 en 2'.

 

Nieuwe datum volgt

Heartmeditation Weekend Workshop

In onze drukke levens zijn we allemaal op zoek naar innerlijke rust. Vanaf het begin van ons bestaan bestaat de zoektocht naar innerlijke vrede. Het ontstaan van vele verschillende methodes en meditatietechnieken is hierop gebaseerd. Innerlijke vrede kan alleen worden bereikt door een kalme en heldere verbinding tussen onze geest (hersenen) en het hart.

Eeuwen geleden al hebben onderwijzers van het pad van innerlijke vrede meditatietechnieken ontwikkeld die met speciale ritmes helpen een heldere verbinding tussen de geest en het hart te maken. Deze hartmeditatie is gebaseerd op een ladder van specifieke en oude ritmes, die op langere duur een blijvend kanaal van innerlijke leegte veroorzaken tussen de geest en het hart. Deze leegte is een bron van wijsheid, vrede en liefde.

Deze workshop heeft een theoretisch en een praktisch deel. De theoretische discussies gaan over de volgende vragen:

  • Hoe kunnen we belastende gedachtes en stress van ons dagelijks leven verwijderen?

  • Hoe kun je de verbinding met je hart ontwikkelen door meditatie?

  • Hoe kun je de kennis van je hart en persoonlijke ervaringen ontwikkelen?

  • Hoe kun je deze technieken in je dagelijkse leven toepassen, en een continue staat van innerlijke vrede bereiken?


Het praktische deel begint met het gebruik van de ritmes waarbij we continue een verbinding met de hartslag proberen te houden en ook ademhalingstechnieken toepassen. Deelnemers worden aangemoedigd om enkele eenvoudige ritmes te leren spelen op de beschikbaar gestelde lijstdrum‚ de ‘Daf‘.​

 

Nieuwe datum volgt

Yoga Nidra & Reiki Zomer Workshop

In deze workshop leer je over Reiki, de universele energie die alles op aarde laat leven. Deze energie adem je, stroomt door je aderen en is overal om ons heen. Reiki is een simpele en effectieve natuurlijke manier van genezen en ondersteunen. Waar Reiki stroomt worden blokkades doorbroken, balans hersteld en ontspanning gestimuleerd. Het heeft een zachte maar krachtige werking. Je zult 1-op-1 Reiki ontvangen en ervaren hoe het is om jezelf Reiki te geven.

 

Yoga Nidra is een geleide meditatie waarbij je ontspannen mag liggen en luisteren. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van ademhalingsoefeningen, ontspannings- en bewustzijnstechnieken, visualisaties en het zetten van een intentie. Door de diepe ontspanning kunnen ervaringen en herinneringen verwerkt worden, spierspanning en stress in het lichaam nemen af en de bloeddruk en hartslag daalt. Laat je tijdens deze workshop meevoeren naar ontspannen en helende zomerse en tropische sferen.

 

Afsluitend mag je op een creatieve manier je eigen aandenken aan de workshop maken. Wat dat precies is, blijft een verrassing 😊

IMG_1324_edited_edited.jpg
  • Datum: 7 juni 2020

  • Tijd: 14.00 - 16.30 uur 

  • Kosten: €34,95

  • Docent: Renée Narinx