De Yogaschool Utrecht

Ridderschapstraat 29

3512 CN Utrecht

NL49ASNB0706922506

info@deyogaschoolutrecht.nl

Actuele lesrooster: momoyoga.nl/deyogaschoolutrecht

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 door DYU

Strong Flow & Restore

(Vinyasa en Restorative)

In vinyasa yoga beweeg je in een dynamische flow op het ritme van de ademhaling. De houdingen lopen veelal in elkaar over, waardoor iedere flow en les weer anders is. Door de connectie met de ademhaling keer je jouw focus naar binnen en krijgt de practice een meditatief karakter. Flow yoga brengt de geest tot rust en is tegelijkertijd uitdagend voor het lichaam: kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

 

De les eindigt met enkele herstellende restorative yoga houdingen. Je houdt de houdingen lang vast terwijl het lijf volledig wordt ondersteund door kussens, bolsters en andere hulpmiddelen. Zo activeer je het parasympatisch zenuwstelsel en ontspan je volledig. De opgewekte energie uit het actieve gedeelte wordt nu opgeslagen in lijf, hoofd en hart. Met hernieuwde energie en rust stap je weer van de mat af.

Voor wie is deze les?

Deze les is geschikt voor iedereen, ook als je geen of weinig ervaring met yoga hebt. Er worden verschillende variaties van houdingen aangeboden, zodat de flow voor iedereen toegankelijk is. De houdingen worden voorgedaan, uitgelegd en indien nodig gecorrigeerd. Door de uitgebalanceerde combinatie van actief en passief krijg je meer aandacht voor het lichaam, meer energie en een diepe ontspanning.

 

Start de vrijdag en het weekend goed: activeer het lichaam en restore jouw energie. 

Intensiteit Strong Flow & Restore: **