Warrior's Flow

Warrior’s flow yoga is geïnspireerd door verschillende vechtsporten en bewegingsvormen, waaronder Kung Fu, Budokon en Tai Chi. De lessen zijn ontworpen volgens vinyasa yoga, waarbij de beweging wordt gestuurd door de ademhaling. Naast de traditionele yoga warrior houdingen, bevatten de lessen vele nieuwe poses en bewegingen. Deze poses zijn zo gevormd, zodat ze passen in een functionele yogales. In de flow richten we ons op een soepele en gecontroleerde overgang. Daarbij ontwikkelen we onze persoonlijke sierlijke vorm van beweging. Door de verschillende warrior poses aan elkaar te verbinden, zal deze een mooi en krachtig verhaal uitstralen. Daarnaast zullen de houdingen langer worden vastgehouden, zodat je al snel meer kracht en balans gaat ontwikkelen.

Deze stijl van yoga is ontwikkeld en wordt gegeven door Raphaël Acohen. Hij heeft meer dan 15 jaar yoga ervaring. Met een scherp oog voor de individuele verschillen, helpt hij studenten graag hun potentieel te ontplooien. Raphaël is vaak beschreven als iemand die met een fijne stem iets duidelijk en rustig kan uitleggen zonder daarbij te vallen in mysterieus taalgebruik. Zijn lessen zijn voor iedereen die op zoek is naar een veilige en functionele beoefening van yoga. 

Voor wie is deze les?

Deze lessen zijn gemaakt voor ieder niveau. Alle poses zijn aanpasbaar naar bouw, kracht en flexibiliteit. Er is daardoor ruimte voor diegenen die meer fysieke uitdaging zoeken. Studenten zullen hun concentratie verbeteren, door het geestelijk versterkend effect van de warrior poses en de stilte die we daar zoeken. De flow van de les creëert een harmonie van kracht en dans. 

Intensiteit Warrior's Flow: ***
Warrior.jpg