Werken bij DYU

Actuele vacatures
19 04 24 De Yogaschool Utrecht-9 def.jpg

Bij De Yogaschool Utrecht bieden we kleinschalige, gevarieerde yoga- en meditatielessen aan voor ieder niveau. We hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht voor iedereen.

Onze docenten stellen zelf hun lessen samen en hebben bij DYU een platform om hun manier van lesgeven uit te dragen. Geen enkele les op ons rooster is daarom ook hetzelfde, want iedere docent is uniek.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende docenten met mooie ideeën voor nieuwe lessen of events. Een open sollicitatie kun je sturen naar info@deyogaschoolutrecht.nl

Momenteel hebben we de volgende vacatures:

Docent Inner Axis Hatha Yoga

We zijn op zoek naar een ervaren docent Inner Axis Hatha Yoga. We hebben ruimte voor een les van 60 of 75 minuten. Het rooster staat nog niet vast, dus flexibiliteit wat betreft dag en tijd is mogelijk. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar Lilly van Viegen via lilly@deyogaschoolutrecht.nl.

Stagiair communicatie

We zoeken een stagiair communicatie die allround inzetbaar is op het gebied van branding, social media en content creatie. Heb je interesse? Stuur een mailtje met een korte motivatie en cv naar info@deyogaschoolutrecht.nl