Werken bij DYU

Actuele vacatures
19 04 24 De Yogaschool Utrecht-9 def.jpg

Bij De Yogaschool Utrecht bieden we kleinschalige, gevarieerde yoga-, dans-, reiki- en meditatielessen aan voor ieder niveau. We hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht voor iedereen.

Onze docenten stellen zelf hun lessen samen en hebben bij DYU een platform om hun manier van lesgeven uit te dragen. Geen enkele les op ons rooster is daarom ook hetzelfde, want iedere docent is uniek.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende docenten met mooie ideeën voor nieuwe lessen of events. Een open sollicitatie kun je sturen naar info@deyogaschoolutrecht.nl

Momenteel hebben we de volgende vacatures:

Massage therapeut

Bij De Yogaschool Utrecht bieden we Reiki behandelingen en verschillende soorten massages aan. We zijn op zoek naar een allround massage therapeut op doordeweekse dagen overdag en in de weekenden behandelingen kan geven.

Er is veel ruimte voor je eigen inbreng en kijk op de behandelingen. Kennis van Reiki is een pré maar niet noodzakelijk.

 

Lijkt het je leuk om in een kleine, boetiek salon je behandelingen te geven? Ben jij beschikbaar op minstens één doordeweekse dag en één weekend dag? Stuur dan een bericht naar lilly@deyogaschoolutrecht.nl.