Yoga Nidra & Reiki Energy Boost(

Yoga Nidra is een geleide meditatie op basis van slaap. Deze vorm van yoga vraagt weinig beweging en inspanning. Het is namelijk vooral liggen en luisteren. Daarbij worden volgens de ‘House of Deeprelax’-methode de volgende technieken toegepast:
- Ademhalingsoefeningen
- Ontspannings- en bewustzijnstechnieken
- Visualisaties
Door de diepe ontspanning kunnen ervaringen en herinneringen verwerkt worden, spierspanning en stress in het lichaam nemen af en de bloeddruk en hartslag daalt. En dat voelt ontspannen en fijn. Maar vooral: hiermee reset je volledig je gezondheid, mind en leven.

Reiki is de universele energie die alles op aarde laat leven. Deze energie adem je, stroomt door je aderen en is overal om ons heen. Reiki is een simpele manier om deze levensenergie te sturen daar waar het nodig is. Het is een simpele en effectieve natuurlijke manier van genezen en ondersteunen. Door Reiki te ontvangen stimuleer je de zelf genezende werking van het lichaam. Een behandeling vindt plaats door middel van aanraking; met het fysieke lichaam of via het energielichaam. Waar Reiki stroomt worden blokkades doorbroken, balans hersteld en ontspanning gestimuleerd. Het heeft een zachte maar krachtige werking. Reiki werkt altijd, omdat de energie zelf zijn weg vindt.

Verkwikt en uitgerust sluit je de werkdag af.

IMG_20200126_212350_390.jpg
Voor wie is deze les?

Deze les is geschikt voor iedereen. Wanneer je behoefte hebt aan diepe ontspanning, een moment voor jezelf en rust is deze les extra geschikt. De reacties die we vaak krijgen zijn: "dit is precies wat ik nodig heb", "kan ik hier voor altijd blijven?", "ik wist niet dat ik zo diep kon ontspannen!". 

Doordat de Reiki in de ruimte is, ervaar je een diepere connectie met je energielichaam. Dus ook als je interesse hebt in het beter leren kennen van jouw energie, grenzen en helend vermogen is deze Yoga Nidra & Reiki Energy Boost een aanrader.

Intensiteit Yin & Yoga Nidra: totale ontspanning