top of page

Over De Yogaschool Utrecht

Ons verhaal

De Yogaschool Utrecht is begonnen als plek voor fysieke yogalessen en Reiki trainingen. In hartje Utrecht stond onze knusse studio bekend om de persoonlijke aandacht, kleine groepen en goede begeleiding.

Het aanbod bestond naast reguliere Hatha, Yin en Vinyasa Yoga lessen ook uit bewustwordingstechnieken: Reiki, energetics en ademwerk. Dit zag je terug in gespecialiseerde lessen voor energiewerk, gronden, diepe ontspanning en Reiki voor iedereen.

In juli 2022 stopte de fysieke studio omdat ons pand niet langer beschikbaar was. Sindsdien werken we online verder om yoga en energiewerk als tool voor bewustwording in dit aardse leven toegankelijk te houden.

Dit is wat wij geloven en wat onze missie is:

De Yogaschool Utrecht

Aanbod

De Yogaschool Utrecht ontwikkelt online trainingen die je thuis kunt volgen op het gebied van Reiki, Yoga en Mindfulness. We zijn volop in ontwikkeling en streven ernaar een allround aanbod op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en zelfzorg te bieden. 

Onze cursussen zijn te volgen in jouw eigen tempo, met voor altijd toegang, mét professionele ondersteuning. Dit is wat we tot nu toe aanbieden.

 

Gratis

eBook 'Energiewerkers in 3 Stappen', één gratis les yoga nidra (video), één gratis les 'relax yoga' (video).

Klik hier.

Online Reiki level certificeringscursus

Met professionele inwijding, 5 video's en na afloop ontvang je een officieel certificaat in Reiki level 1 en 2. De kracht van onze cursus zit hem in de eenvoud. Voor iedereen die de basis van energiewerk wil leren. Je hoeft geen ervaring met Reiki te hebben.

Klik hier.

 

One Day Reiki Retreat

Ons unieke retreat! In één dag de volledige Reiki cursus (level 1 of 2) en een heerlijke retreat-dag voor jezelf. Ook dit is een officiele cursus, begeleid door maar liefst twee Reikimeesters!

Klik hier voor de actuele agenda en info.

 

Reiki (privé) certificeringscursussen

We bieden regelmatig Reiki cursussen op elk niveau in regio Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

 

Reiki level 3-Master traject

Wil je graag meer leren en de gevorderde Reiki modules bij ons volgen? Reiki Master Lilly van Viegen biedt Reiki 3 en Master cursussen aan in Utrecht en omgeving. Heb je interesse om meer te leren en je nog meer te openen voor het vak van energiewerker? Kijk dan hier voor meer informatie of mail naar info@deyogaschoolutrecht.nl.

 

We hopen je gauw te ontmoeten op onze (virtuele) events!

deyogaschoolutrecht reiki.jpg

Missie

Yoga en energiewerk toegankelijk en benaderbaar maken voor iedereen. Dit doen we zonder poespas of zweverigheid, heel aards, eenvoudig en toepasbaar in het dagelijks leven. Via technieken die bereikbaar zijn voor iedereen en voor een simpele prijs.

Reiki training Utrecht
De Yogaschool Utrecht Reiki cursus

Visie

Yoga is niet alleen voor lenige mensen, het is voor ieder lichaam. Yoga is een manier om het lichaam bewust te bewegen en de effecten hiervan te absorberen voor helende doeleinden.

Energiewerk (zoals Reiki) is iets dat ieder mens kan. Je hoeft het je alleen maar te herinneren en weer in de vingers te krijgen als je je hiertoe aangetrokken voelt. Onze online Reiki trainingen zijn toegankelijk en eenvoudig van opzet. Echt bedoeld om je innerlijke energiewerker weer wakker te maken.

Zweverigheid vindt je niet bij De Yogaschool Utrecht.

Al onze teachings zijn toepasbaar in je dagelijks leven en bedoeld om bewustwording en dus een fijner, heler leven te stimuleren.

DYU Team

De Yogaschool Utrecht is opgezet door eigenaar, yoga therapeut en Reikimeester Lilly van Viegen. Zij ontwikkelt de online cursussen en groepstrainingen en retreats in samenwerkingen met andere en wisselende docenten.

lillyvanviegenreiki_edited.jpg

Eigenaar

Lilly van Viegen

Lilly is yogadocent, Reikimeester en ontwikkelt met veel plezier de cursussen voor DYU. Je zult haar bij elke Reikitraining tegenkomen.

  • Instagram
  • LinkedIn
ernestine numan.jpg

Retreat facilitator / Reiki master

Ernestine Numan

Ernestine is vanaf dag een betrokken geweest bij DYU. Ze is mindfulness en meditatie coach, schrijver en verzorgt de Reiki retreats en cursussen.

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page