top of page

Meer over Reiki level 3 & Master

Lees alles over wat je leert in een Reiki level 3 en Master cursus.

Privé cursussen online of op locatie in Utrecht

Reiki cursus Utrecht

Wat leer je bij Reiki level 3 en Master?

Deze cursus is voor Reiki practitioners die weten dat ze verder willen op het pad van energiewerk. Ben jij toe aan de gevorderde levels van Reiki? In deze cursus neem ik je mee door nieuwe technieken waarmee je je Reiki praktijk naar het volgende niveau tilt. In twee losse dagdelen oefenen we met de technieken en je kunt één keer meelopen met een Reikicursusdag. Deze cursus wordt gegeven door Lilly van Viegen.

Dit kun je verwachten
Eerste dagdeel van de cursus: Reiki level 3. In dit eerste deel behandelen we samen alle technieken van Reiki level 3 (ook wel 3a genoemd).

 

Dit bevat:

 • Reiki 3 inwijding

 • Reiki Master symbool en aanvullende symbolen toepassen

 • Werken met de chakra's, je intuïtie en geavanceerde technieken

 • Psychic surgery: leer hoe je energie kunt inzetten om heling te bevorderen en 'oude' energie en obstakels zelfstandig kunt verwijderen bij je cliënt

 • Aanvullende energetische technieken

 • Werken met je eigen heldere zintuigen

Hierna spreken we de vervolgdatum af voor Reiki master (3b) level.

Dit deel omvat:

 • Reiki master inwijding

 • Reiki master symbolen

 • Leer hoe je een Reiki cursus faciliteert en een inwijding geeft

 • Aanvullende energiewerktechnieken 

 • Optioneel: loop stage bij een Reiki level 1 of 2 cursus en geef hierbij zelfstandig de inwijdingen.

Als je Reiki Master wilt worden, dan weet je dit. Ik neem je mee op deze weg en pas de inhoud van de cursus aan aan jouw behoeften, kennis en ontwikkeling. Ik ben er voor jou en sta voor je klaar om je weg te wijzen in het zelfstandig voortzetten van je energetische ontwikkeling en krachten. Ik ben er om al je vragen te beantwoorden.

 

Het Reiki meesterschap houdt nooit op: ik neem de verantwoordelijkheid om jouw gedurende de tijd dat wij elkaar kennen te begeleiden indien jij daar behoefte aan hebt. Zoals altijd is Reiki geven en nemen. We leren dus van elkaar en ik sta open voor jouw inbreng op je weg naar Reiki meesterschap.

 

Ben je er klaar voor?

Nog één ding: deze cursus wil ik graag beschikbaar maken voor iedereen die er behoefte aan heeft. Dus voor een grote en kleine portemonnee. Daarom kun je kiezen welk bedrag je hiervoor over hebt.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te begeleiden!

Voor aanvang van de cursus neem ik telefonisch contact met je op om samen af te stemmen wanneer we afspreken en waar. Ook is dit de kans om je wensen en behoeften en ervaringen te delen.

Je kunt ervoor kiezen om de cursus te volgen op locatie in Utrecht (zal ik na boeking met je delen) of een online sessie te volgen. Beiden net zo effectief.

Het Reiki level 3 en master aanbod

De Yogaschool Utrecht heeft als missie om Reiki toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we deze opties waaruit je kunt kiezen:

Privé cursus Reiki - digitaal of op locatie in Utrecht

Bij een privécursus is er alle ruimte voor jouw persoonlijke vragen en wordt er rekening gehouden met eventuele voorkennis en je intentie.

Lees verder >>>

Groepscursussen en retreats

Regelmatig bieden we Reiki cursussen in groepsverband aan. Deze zijn op locatie in Midden-Nederland en bestaan uit een heerlijk ontspannen dag. Na afloop ontvang je een officieel certificaat.

Bekijk de agenda >>>

deyogaschoolutrechtvisie.jpg

Dit zeggen anderen:

_edited.jpg

"Lilly heeft mij meegenomen door Reiki 1,2,3 en Master. Voor mij is zij de perfecte facilitator hierin, omdat ze kundig is in de theorie en het energiewerk zelf, maar ook ruimte biedt om Reiki op je eigen manier te integreren in je leven en werk. Daardoor kan ik het in al mijn rollen (coach, trainer, moeder, partner) inzetten op de manier die bij mij en mijn omgeving past.

 

Lilly schept een veilige en fijne sfeer om laagdrempelig te (leren) werken met energie."

Ernestine Numan, auteur, meditatie docent, facilitator retreats

Boek hier je Reiki level 3 en master privé cursus in Utrecht
of digitaal

Ray Holleman, Suriname

"Ik vond het prettig om online in eigen tempo de cursus te doen. Mijn bedoeling was om hier handvatten op te doen. Om zo mijn ervaring die ik al had met Reiki mijn eigen vorm te geven. Dat is gelukt dus mijn dank daarvoor."

Nanda, Utrecht

"Dank voor de inwijding, Lilly. Voor mij is het life changing! Ik ga er heel veel aan hebben."

Ellen W., Utrecht

"Wat een bijzondere ervaring! Ik ervaar heel duidelijk de magnetische kracht tussen mijn handen en krijg ook goede respons van mijn cliënten."

Dit zijn de komende Reiki groepscursussen en Reiki Retreats:

 • Reiki Connection Oefendag - oefen met energiewerk in een open Reiki cirkel
  Reiki Connection Oefendag - oefen met energiewerk in een open Reiki cirkel
  Lidmaatschapsaanbieding
  za 15 jun
  Hilversum
  15 jun 2024, 09:30 – 17:00
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  15 jun 2024, 09:30 – 17:00
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  Verbind met Reiki in een cirkel met gelijkgestemden om te oefenen met Reiki. Iedereen is welkom, of je nu Reiki 1, 2 of master bent of nog geen cursus hebt gevolgd.
bottom of page