top of page

Meer over Reiki level 2

Lees alles over wat je leert in een Reiki level 2 cursus.

Online on demand, groepscursussen en privé cursussen online of op locatie in Utrecht

Reiki cursus Utrecht

Wat leer je bij Reiki level 2?

In deze vervolgcursus leer je hoe je Reiki op afstand geeft. Ook maak je kennis met de eerste Reiki symbolen en leer je deze toepassen in de praktijk en tijdens een behandeling. Ook vindt er een nieuwe inwijding plaats waarin je opnieuw wordt afgestemd op de Reiki energie en dan op het tweede level.

 

Deze cursus is voor iedereen die de ervaring met Reiki wil verdiepen. Je leert werken met Reiki op afstand. en hoe je werkt met Reiki symbolen. Dit zal je ervaring en kennis van Reiki niet alleen verdiepen, je zult ook merken dat je intuïtie verhoogd en dat het je eenvoudiger afgaat om je te af te stemmen op subtiele energie en op je client. Je bent na het volgen van Reiki level 2 in staat de behandelingen die je geeft te verdiepen en door tijd en ruimte heen met energie te werken. Je stapt in de wereld van de tijdloosheid, waarin energiewerk efficiënt en direct effectief werkt voor het hoogste goed.

Ik - Reiki Master Lilly van Viegen - zal je alles leren over hoe je je intuïtie kunt versterken, hoe je met je zintuigen kunt werken en hoe je de meer geavanceerde Reikitechnieken kunt inzetten. Ook kijken we waar jouw persoonlijke blokkades eventueel zitten (als je een privé- of groepscursus volgt), zodat je een steeds helderder kanaal zult worden voor de Reiki energie.

Dit kun je verwachten:

 • Reiki inwijding

 • Uitleg over de Reiki symbolen

 • Oefenen het activeren van de symbolen

 • Reiki op afstand

 • Oefenen met Reiki op afstand

 • Alle technieken integreren

 • Persoonlijke ervaring, persoonlijke stijl

De groepscursus en privécursus duurt ongeveer 4 uur en vindt plaats op een locatie in centrum van Utrecht. De On Demand Online Reiki level 2 Cursus bestaat uit een live inwijding, vijf video's en een mogelijkheid tot het stellen van al je vragen.

Ik kijk ernaar uit om je verder te begeleiden op je pad!

Nog één ding: je hebt een afgeronde Reiki level 1  (eerstegraads) cursus nodig om verder te kunnen met Reiki 2. Het maakt niet uit onder welke stroming of traditie de cursus die je gevolgd hebt valt. Ook als het lang geleden is, is het geen probleem. Ik heb eventueel een online Reiki level 1 refresher, waarmee je in 5 video's alle technieken uit level 1 weer kunt opfrissen. 

Ons Reiki level 2 aanbod

De Yogaschool Utrecht heeft als missie om Reiki toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we drie opties waaruit je kunt kiezen.

Online on demand Reiki cursus volgen

We hebben on demand online Reiki level 2. Deze cursus kun je in je eigen tijd en tempo volgen, mét persoonlijke begeleiding van Reiki master Lilly van Viegen. Na afloop ontvang je een officieel certificaat.

Lees verder >>>

Privé cursus Reiki - digitaal of op locatie in Utrecht

Bij een privécursus is er alle ruimte voor jouw persoonlijke vragen en wordt er rekening gehouden met eventuele voorkennis en je intentie.

Lees verder >>>

Groepscursussen en retreats

Regelmatig bieden we Reiki cursussen in groepsverband aan. Deze zijn op locatie in Midden-Nederland en bestaan uit een heerlijk ontspannen dag. Na afloop ontvang je een officieel certificaat.

Bekijk de agenda >>>

Reiki refresher eerstegraads Reiki level 1 cursus.png

Dit zeggen anderen:

_edited.jpg

"Lilly heeft mij meegenomen door Reiki 1,2,3 en Master. Voor mij is zij de perfecte facilitator hierin, omdat ze kundig is in de theorie en het energiewerk zelf, maar ook ruimte biedt om Reiki op je eigen manier te integreren in je leven en werk. Daardoor kan ik het in al mijn rollen (coach, trainer, moeder, partner) inzetten op de manier die bij mij en mijn omgeving past.

 

Lilly schept een veilige en fijne sfeer om laagdrempelig te (leren) werken met energie."

Ernestine Numan, auteur, meditatie docent, facilitator retreats

Boek hier je Reiki privé cursus in Utrecht of digitaal

Voordeligst

Online Reiki level 2

€ 69,99

69,99

Zet de volgende stap in werken met energie en leer Reiki op afstand en de eerste symbolen

Geldig tot annulering

Leer Reikibehandelingen geven op afstand

Leer de eerste Reiki symbolen + drie extra symbolen

5 video's met alle theorie en oefeningen

Online curusboek

Korting op Reiki-events voor jou en een vriend!

Toegang vervalt niet - levenslange toegang tot alle video's

Ray Holleman, Suriname

"Ik vond het prettig om online in eigen tempo de cursus te doen. Mijn bedoeling was om hier handvatten op te doen. Om zo mijn ervaring die ik al had met Reiki mijn eigen vorm te geven. Dat is gelukt dus mijn dank daarvoor."

Nanda, Utrecht

"Dank voor de inwijding, Lilly. Voor mij is het life changing! Ik ga er heel veel aan hebben."

Ellen W., Utrecht

"Wat een bijzondere ervaring! Ik ervaar heel duidelijk de magnetische kracht tussen mijn handen en krijg ook goede respons van mijn cliënten."

Dit zijn de komende Reiki groepscursussen en Reiki Retreats:

 • Reiki Connection Oefendag - oefen met energiewerk in een open Reiki cirkel
  Reiki Connection Oefendag - oefen met energiewerk in een open Reiki cirkel
  Lidmaatschapsaanbieding
  za 15 jun
  Hilversum
  15 jun 2024, 09:30 – 17:00
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  15 jun 2024, 09:30 – 17:00
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  Verbind met Reiki in een cirkel met gelijkgestemden om te oefenen met Reiki. Iedereen is welkom, of je nu Reiki 1, 2 of master bent of nog geen cursus hebt gevolgd.
bottom of page