top of page

za 10 feb

|

Hilversum

One Day Reiki & Relax Retreat: Reiki level 2

Verdiep je verder in de kunst van het werken met energie en leer Reiki geven op afstand en werken met de eerste symbolen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
One Day Reiki & Relax Retreat: Reiki level 2
One Day Reiki & Relax Retreat: Reiki level 2

Tijd en locatie

10 feb 2024, 09:30 – 17:30

Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over het evenement

Op deze dag zul je je verder verdiepen in de gevorderde technieken van Reiki. Je leert onder andere behandelingen geven op afstand en werken met de symbolen.

Voor deze cursus ontvang ik je op een prachtige plek in de natuur. Zo kun je je overgeven aan de rust van de plek, terwijl jij je intuïtie, zintuigen en mogelijkheden in energiewerk verder ontdekt.

Ben jij klaar om je verder te verdiepen in energiewerk, wil je méér leren en weten over wat jij kunt met Reiki? Wees welkom op deze unieke dag.

Dit leer je bij Reiki level:

In de Reiki level 2 cursus maak je kennis met het werken met Reiki symbolen. Deze symbolen voor kracht, heling en verbinding versterken en verdiepen je behandelingen, en zullen je leren om je intuïtief af te stemmen op de behoeften van je cliënt.

Ook leer je werken met Reiki op afstand. Dit is een enerverende techiek die door de meeste cursisten als bijzonder en effectief wordt ervaren. Je leert hoe je kunt werken met energie los van tijd en plaats. Dit is een techniek waarbij je leert om te vertrouwen op jezelf als kanaal en de intentie die je voor de behandeling zet.

In Reiki 2 is er ook ruimschoots aandacht voor gronden en afvoeren en technieken die afsluitend werken. Dit is intentiewerk en is essentieel als Reiki practitioner.

Deze ingrediënten verdiepen jouw Reiki practice, en zullen je in staat stellen om een meer ervaren Reiki beoefenaar te zijn en verscherpen je intuïtie en heldere zintuigen.

Zo ziet de dag eruit:

 • Dagstart met yoga en meditatie
 • Koffie, thee en fruit
 • Een kleine groep toegewijde practitioners
 • Heerlijke gezonde vegan lunch
 • Volledige Reiki level 2 cursus
 • Oefenen met alle technieken
 • Een officieel certificaat

Voorwaarde voor deelname is een Reiki level 1 / eerstegraads cursus, die je hebt gevolgd bij De Yogaschool Utrecht of iedere andere organisatie of Reiki meester. Welke traditie je hebt gevolgd maakt in principe niks uit. Heb je hier vragen over? Stuur ons dan een mail op info@deyogaschoolutrecht.nl.

Het niet erg als je Reiki 1 cursus lang geleden was of wanneer je voor je gevoel weinig hebt geoefend. Dit komt vaak voor. Je Reiki-verbinding is nog altijd open, daar kun je op vertrouwen. Heb je behoefte aan meer handvatten? Doe dan in voorbereiding op je level 2 cursus de Reiki Level 1 Refresher in de webshop. Dit is niet verplicht, en alleen als jij hier behoefte aan hebt.

Iedereen is welkom, en je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of meditatie.

Ik kijk ernaar uit om je te zien op 10 februari!

Namaste,

Lilly van Viegen

Eigenaar De Yogaschool Utrecht

Reiki master 

Prijs

 • Regulier ticket

  € 280,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page