top of page
Lilly van VIegen Reiki Master Utrecht

Gratis meditatie - Invocation to the unified chakra (10 min)

Deze meditatie heet The Invocation to the Unified Chakra. Het is afkomstig uit het boekje What is Lightbody? van Tashira Tachi-Ren. De meditatie neemt je mee door het proces van jezelf verankeren in je eigen energieveld. Het is een praktische en simpele meditatie.

 

Lilly van Viegen spreekt de tekst in (in het Engels), met als intentie jou de gronding te geven die je nodig hebt. Je leert met deze meditatie terug te vallen op je eigen systeem. Je draagt jezelf en hebt niks buiten jezelf nodig. Dit vinden wij een bijzonder krachtig thema! 

Luister zo vaak je wilt en deel deze pagina gerust met je omgeving of op je socials.

Invocation to the Unified Chakra_De Yogaschool UtrechtLilly van Viegen
00:00 / 09:10
  • LinkedIn
  • Instagram

What is Lightbody?

Het boek waar deze meditatie uit komt is een simpele handleiding van wat je kunt verwachten als je langzamerhand je frequentie verhoogt - iets wat we doen als we bezig zijn met bewustzijnswerk, yoga en reiki. Het is een dun boekje en staat vol met praktische handeleidingen zoals de meditatie de Invocation to the unified chakra. 

Lilly van Viegen is Reiki Master en Yogadocent en neemt je graag mee in de wereld van energiewerk. Haar manier van werken is gericht op de praktijk en de simpele, alledaagse en toegankelijke toepassing van technieken als Reiki en Yoga. Energiewerk is geen verheven bezigheid: het is toegankelijk voor iedereen die hiermee wil werken. 

Ben je benieuwd wat energiewerk voor jou kan betekenen? Neem een kijkje bij ons cursusaanbod of download het gratis e-book hier.

Contact

Heb je vragen of wil je graag yoga of reiki op maat? Neem dan contact met ons op.

bottom of page