Bedrijfsyoga in Utrecht - yoga op kantoor

Yoga biedt balans in de drukke werkdag. Bedrijfsyoga draagt bij aan stressvermindering, een positieve werksfeer, energieke medewerkers en een laag ziekteverzuim. Daarnaast is yoga op kantoor laagdrempelig en eenvoudig te organiseren.

 

Het programma voor yoga bij jullie op kantoor wordt in overleg afgestemd op de specifieke situatie binnen de organisatie, de werktijden en beschikbaarheid van de werknemers.

Waarom kies je voor bedrijfsyoga met De Yogaschool Utrecht?

We zijn gespecialiseerd in het verminderen van stress en de balans vinden tussen werk en privé, lichaam en geest. 

Al onze docenten zijn gecertificeerd en opgeleid volgens de internationale richtlijnen van de Yoga Alliance. Naast yogadocent zijn onze bedrijfsyogadocenten ook opgeleid als coach, mindfulness trainer of oefentherapeut, wat betekent dat je altijd werkt met een professional. Niet alleen de mentale gesteldheid krijgt aandacht, maar ook fysieke klachten, blessures en houdingsoefeningen komen desgewenst aan bod. 

En heel praktsich: wij beschikken over al het materiaal dat nodig is om een goede yogales op locatie te verzorgen. 

Een yogales op maat

Ieder bedrijf is uniek. Iedere werknemer heeft eigen behoeften en wensen. De Yogaschool Utrecht houdt rekening met deze factoren en maakt iedere les op maat, speciaal voor uw bedrijf. Het is mogelijk om een actieve les aan te bieden met veel ruimte voor lichamelijke ontwikkeling, houding en het opbouwen van kracht en lenigheid. Het is ook mogelijk om de focus juist te leggen op ontspanning na een lange werkdag. De nadruk ligt dan meer op rust in het lichaam, stretch en zachte flow. 

Waar heeft uw bedrijf behoefte aan? We bespreken dit uitgebreid en maken het lesaanbod volledig op maat. Daarnaast houden we uiteraard ook rekening met de werktijden en beschikbaarheid van de deelnemers.

Geïnteresseerd in Bedrijfsyoga?

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u mailen naar info@deyogaschoolutrecht.nl of vul onderstaand contactformulier in.

We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact

Bedankt voor de inzending!

Bedrijfsyoga | De Yogaschool Utrecht