top of page

Bedrijfsyoga

Yoga op kantoor in regio Utrecht

Yoga biedt balans in de drukke werkdag. Yoga op kantoor draagt bij aan stressvermindering, een positieve werksfeer, energieke medewerkers en een laag ziekteverzuim. Daarnaast is yoga op kantoor laagdrempelig en eenvoudig te organiseren. Lees hier alle voordelen. Bij bieden actieve yogalessen zoals Hatha, Flow en Vinyasa yoga, maar ook meditatie, mindfulness en yoga nidra.

Wil je weten wat er precies past bij jullie behoeften? Omschrijf jullie wensen en De Yogaschool Utrecht geeft een passend aanbod.

Het programma voor yoga wordt in overleg afgestemd op de specifieke situatie binnen de organisatie, de werktijden en beschikbaarheid van de werknemers. Onze docenten komen op kantoor, geven digitaal les of combineren beiden.

Ben je nu alleen op zoek naar een yoga workshop voor jouw bedrijfsuitje of hei-dag? Lees dan verder.

Dames in yogales

Voordelen van yoga voor de werkgever:

Feit: Bedrijven realiseerden $3 - $6 aan besparingen voor elke $1 die werd geïnvesteerd in yoga- en wellnessprogramma's voor werknemers. Meer dan 25% gemiddelde verlaging van de kosten van de gezondheidszorg, waardoor hun bedrijfsresultaten verbeteren. (American Journal of Health Promotion.)

voordelen yoga

Voordelen van yoga voor de werknemer:

Feit: Yoga kan bijdragen aan het verminderen van stress. Het stresshormoon cortisol blijkt aanzienlijk te verminderen wanneer er regelmatig yoga beoefent wordt. Bekijk de onderzoeken o.a. hier en hier.

Feit: National Health Service-medewerkers die 8 weken yogalessen volgden, misten slechts 2 dagen per jaar vanwege aandoeningen van het bewegingsapparaat en rugpijn. Degenen die geen yoga beoefenden, misten 36 werkdagen vanwege dezelfde medische aandoeningen. (Onderzoek aan de Universiteit van Bangor.)

Feit: Yoga ondersteunt en helpt bij angstgevoelens en PTSS. Bekijk de onderzoeken o.a. hier en hier.

Feit: Yoga verbetert de hartfunctie en kan zelfs de progressie van hartziekten vertragen. Lees de onderzoeken hier en hier.

Draag bij aan verbinding in een hybride werksituatie. Creëer een ontmoetingsmoment door gezamenlijk een yogales te volgen op kantoor of via livestream.

Feit: Yoga draagt bij aan een goede slaap en vermindert slaapproblemen. Kijk voor meer informatie hier of hier.

Bedrijfsyoga Utrecht

Waarom kies je voor bedrijfsyoga met De Yogaschool Utrecht?

✔ We zijn gespecialiseerd in het verminderen van stress en de balans vinden tussen werk en privé, lichaam en geest. 

✔ Al onze docenten zijn gecertificeerd en opgeleid volgens de internationale richtlijnen van de Yoga Alliance. Naast yogadocent zijn onze bedrijfsyogadocenten ook opgeleid als coach, mindfulness trainer of oefentherapeut, wat betekent dat je altijd werkt met een professional.

 

✔ Niet alleen de mentale gesteldheid krijgt aandacht, maar ook fysieke klachten, blessures en houdingsoefeningen komen desgewenst aan bod.

Yoga op maat

Ieder bedrijf is uniek. Iedere werknemer heeft eigen behoeften en wensen. De Yogaschool Utrecht houdt rekening met deze factoren en maakt iedere les op maat, speciaal voor uw bedrijf. Het is mogelijk om een actieve les aan te bieden met veel ruimte voor lichamelijke ontwikkeling, houding en het opbouwen van kracht en lenigheid. Het is ook mogelijk om de focus juist te leggen op ontspanning na een lange werkdag. De nadruk ligt dan meer op rust in het lichaam, stretch en zachte flow. 

Waar heeft uw bedrijf behoefte aan? We bespreken dit uitgebreid en maken het lesaanbod volledig op maat. Daarnaast houden we uiteraard ook rekening met de werktijden en beschikbaarheid van de deelnemers.

Hoe gaat het in zijn werk?

Keuze uit:

  • ​yoga op locatie

  • online livestream yoga

  • hybride: fysieke les op locatie en tegelijkertijd via livestream voor de thuiswerkers

 

Kies de frequentie die bij jullie bedrijf past:

  • wekelijks

  • tweewekelijks

  • om de week

Kies het tijdstip dat bij jullie bedrijf past:

  • 's ochtends vroeg voor het werk

  • rond de lunchtijd

  • eind van de dag / na het werk

Lessen zijn 45-60 minuten.

We gaan een overeenkomst aan voor onbepaalde tijd met een wederzijds opzegtermijn van één maand en een minimale starttermijn van 3 maanden. Proeflessen zijn mogelijk in overleg.

Wij bieden yogalessen in de hele regio Utrecht. Is jullie bedrijf buiten de regio gevestigd? Informeer naar de mogelijkheden.​

Lessen zijn in het Nederlands of Engels.

Prijzen zijn tussen de €99 en €225 per les, ongeacht aantal deelnemers.

Bedrijfsuitjes en heidagen

Bedrjfsevents

Tijdens jullie teamuitje of heidag wil je niet alleen focussen op brainstormsessies en afstemming maar ook aandacht geven aan body & mind. Dan is yoga een ideale afwisseling in jullie dag.

✔ Met yoga verleg je de focus van nadenken naar ervaren en dit geeft een impuls aan ieder creatief proces.

✔ Yoga is toegankelijk voor iedereen. Zeker niet alleen voor lenige en sportieve mensen, maar toegankelijk voor iedereen (ook in normale werkkleding).

✔ Onze docenten combineren yoga desgewenst met meditatie / mindfulness en ademhalingsoefeningen.

✔ Alles vanzelfsprekend toegepast op jullie wensen en behoeften van de dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op via info@deyogaschoolutrecht.nl.

Offerte

Offerte aanvragen

Bedankt! We sturen je binnenkort een offerte.

Online yoga
bottom of page